حدادعادل: عدهای شوخی من را جدی گرفتند
کد خبر : ۱۵۶۲۵۰
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: عدهای شوخی من راجع به شوخی با کلمات «کشلقمه» و «دراز لقمه» را جدی گرفتند و جوی درست کردند. آنها که این سر و صدا را درست کردند، یا شوخی را نمیشناسند یا اینکه غرضی در دل دارند.
غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در توضیح و پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری فارس، مبنی بر حواشی پیش آمده بعد از شرکت وی در برنامه خندوانه گفت: برنامه خندوانه یک برنامه طنز است و فضای شوخی در آن حاکم است.
وی افزود: عدهای شوخی من راجع به شوخی با کلمات «کشلقمه» و «دراز لقمه» را جدی گرفتند و جوی در حواشی آن درست کردند و سر و صدا به پا کردند. آنها که این سر و صدا را درست کردند، یا شوخی را نمیشناسند یا اینکه غرضی در دل دارند.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در ادامه گفت: در غیر اینصورت هر شوخی را میتوان از جای خود در آورد و یک منظور دیگر از آن برداشت کرد، کاملا محسوس بود که عدهای قصد و منظور خاصی داشتند و مایل نبودند بفهمند که با شوخی چطور باید برخورد کرد.
بر اساس این گزارش، پس از حضور غلامعلی حداد عادل در برنامه «خندوانه» که از شبکه نسیم پخش میشد او با کلماتی شوخی کرد که حواشی را در پی داشت.
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
اینها همیشه شوخی دارند با مردم.
من هرچه فکر میکنم فرهنگستان عربی بیشتر در جریان است و فرهنگ فارسی متعلق به ........است
مردم هم شوخی شوخی به این فلاکت افتادند.هنوز عده ای دارند خیلی جدی میگیرند. همش شوخی بود.
بله سال 88 هم ایشون با چندتا از دانشجوهای دانشگاه تهران روبروی دانشکده هنرهای زیبا یک شوخی هایی کردند که باز هم بعضی آدمهای شوخی نشناس و مغرض از همین حرفها زدند. اصولاً ایشون هر حرفی که میزنند مردم درست نمیفهمند چون فهمیدن شوخی های افراد فرهنگی و با فضیلتی مانند ایشون کار عوام الناس و افراد بی سوادی مثل بنده نیست....
آقا من می خوام شوخی شوخی بهت چند تا متلک بگم اشکال نداره؟ البته اگر ناراحت نمی شی و جو درست نمی کنی و بورس نیوز سانسور نکنه.
رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی!!!!!
ناشناس
تازه ادعاش میشه تو کار ادبیه
ناشناس
والله نمیشه با این جماعت شوخی کرد . نادونا شوخی سرتون نمیشه به من چه . خخخخ شما فکر میکنید من از حرفم پشیمون شدم و دارم ماست مالی میکنم ؟ خیر کی میخوایید بفهمید با شوخی چطور برخورد کنید . بیسوادا