جمعه ۲۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۷

محسن رضایی: احمد به دلیل ضربه ای که به منافقین زد به قتل رسید

کد خبر : ۱۵۶۹۶۶
به گزارشبولتن نیوز،دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به مناسبت سالگرد فوت فرزند ارشد خود،مرحوم حاج احمد رضایی را با ارسال یادداشتی اینستاگرامی جزییاتی را شرح داده و افزود به زودی جزئیاتی از ضربه زدن آن مرحوم به منافین در آمریکا را شرح خواهد داد.

به گزارشعصرایران، متن این پیام به شرح ذیل است: جبهه فقط رزمنده ها نبودند که فداکاری می‌کردند و می‌جنگیدند. خانواده رزمند‌ه‌ها جهاد کمتری از همسران خود نداشتند. چون ما بعضاً شش ماه یک بار هم فرصت سرکشی به خانه را پیدا نمی‌کردیم. همسران رزمنده‌ها هشت سال به صورت یک تنه بار تربیت فرزندان بدون حضور شوهرانشان را به دوش می‌کشيدند . این بخشی از جنگ است که به ان توجه نمي شود . آیا یک بچه 7-8 ساله انتظار ندارد با پدرش به پارک ويا بازار برود؟

خانواده من یکی از ده‌ها هزار خانواده‌ای بود که این مشکلات را تحمل کردند.این مشكلات روی احمد هم اثر داشت و يك بار به مادرش گفته بود کاش یا پدرم شهید می‌شد که می‌گفتیم پدرمان شهید شده و یا می‌آمد و یک بار با هم به پارک و بازار می‌رفتیم.

احمد بخاطر روحیات خاصي كه داشت و شجاعتي كه در وجودش بود، سر پر شوري داشت و دچار اشتباهي در زندگيش شد ولي چيزي نگذشت كه متوجه شد و با مشورت من نقشي را بر عهده گرفت . و به تلافي اشتباهش ضربه اي هم به منافقين در امريكا زد كه در موقع لازم جزييات آنرا خواهيم گفت.

زوایای قتل احمد مشخص نشده است. پلیس امارات در این زمینه با ما همکاری نكرد حتی موبایل و کامپیوتر وی را هم به ما ندادند تا ببینیم آخرین تماس‌های وی با چه کسانی بوده است. احمد ما بالاخره به اصل خود بر گشت واحتمالا به همين دليل هم به قتل رسيد.

يك سال با ما به خانه خدا مشرف شد و ساعتها در كعبه نماز مي خواند كه همراهان او خسته شده و به هتل بر گشته بودند. به او مي گفتند شما زانو درد نمي گيريد؟

احمد بسيار قرآن مي خواند و ذكر مي گفت. در كنار جنازه اش پارچه سفيدي پيدا كردند كه هزار اسم الله را نوشته بود. برايش دعا كنيد.

به گزارش عصرایران، احمد رضایی فرزند ارشد محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بود که در سال 77 بعد از رفتن به آمریکا در ابتدا مواضع تندی علیه برخی مقامات اتخاذ کرد اما در نهایت در سال 84 به کشور بازگشت تا اینکه در سال 90 در یکی از اتاق های هتل گلوریای دوبی به شکل مشکوکی درگذشت و تحلیل خانواده و مسئولان ایران از قتل او توسط سرویس های امنیتی صهیونیستی یا وابسته به آن حکایت دارد.

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
بعداز 4 سال تازه متوجه شدن
ناشناس
بعداز 4 سال تازه متوجه شدن
ناشناس
یعنی نگفت داره میره دوبی؟ آن هم به هتل گلوریا. آقا لطفاً بیشتر از این همش نزن. بس کن. تمام شد رفت ما هم فراموش کرده بودیم. مردم فراموش کارند زود یادشون میره شما دیگه یادآوری نکن.
امیررضا
ما که نفهميدم اين احمد به ملت ايران خيانت کرده يا فداکاري کرده
مطلب
هر بار که از این آقا مطلبی می خوانم، بر سؤالاتی که در خصوص ایشان داشته ام بازهم افزوده می شود!!!
ناشناس
عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!