جمعه ۲۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۸

بدل ایرانی کریس رونالدو در آغوش کی‌روش

کد خبر : ۱۵۶۹۸۲
تیم ملی فوتبال کشورمان که هر بار با ترکیبی جوانتر از گذشته پا به بازی های انتخابی جام جهانی می گذارد ، بعد از پیروزی با جوانانش برابر ترکمنستان ، با تیمی که خیلی از ستاره هایش را به دلیل مشکلات ویزا به همراه ندارد ، با جمعی بازیکن جوان عازم جزایر گوام شد که پادگان نظامی آمریکایی ها در منطقه اقیانوسی شرق و جنوب شرق آسیاست .

پیش از اعزام تیم ملی ، کارلوس کروش که حسابی روی فرم به نظر می رسید ، با هواداری از هواداران تیم ملی عکس یادگاری گرفت که شباهت زیادی به کریس رونالدو دارد. تب کریس رونالدو که از سرشناس ترین شاگردهای مرد پرتغالی است ، در دنیا حسابی شایع است و بسیاری از ایرانی هایی که علاقه به رئال مادرید دارند و ته چهره شان به او می خورد حتما خود را به شکلش در می آورند!

به گزارش  خبرآنلاین؛ کریس رونالدوی وطنی ، کارلوس کروش و کادری که در آن یک طلسم باطل کردن چشم زخم دیده می شود ، در اتوبوس تیم ملی حسابی دیدنی است!


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
نادر
اقای کی روش سوتی دادی گریس رونالدو رو با کریس رونالدو اشتباه گرفتی ....
ناشناس
آخه این کجاش شبیه رونالدو ِ.
ناشناس
شباهت چندانی نداره! این مرام کی روشو میرسونه که نخواسته دل یه جوون عقده ای رو بشکونه!
ناشناس
از اون خوش قیافه تره