سه‌شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۲

تعرض خونین برادربه خواهرش!

کد خبر : ۱۵۷۲۱۳
دنیل خواهر خود را ربود تا فقط کمی او را بترساند، اما او و نامزدش به علت مصرف مشروبات الکلی و موادمخدر درحال طبیعی خود نبودند، خواهرش را مجبور به مصرف هروئین میکند و بعد از بیهوش شدن وی به خواهرش تعرض و در پایان او را با طناب خفه میکند.

پلیس در ادامه افزود: با اقدام به موقع دنیل و نامزدش دستگیر شدند اما الیزابت خواهر او، جان خود را از دست داده بود.درحال حاضر این دو متهم دستگیر شدند و در بازداشت به سر میبرند.

برادر مقتول در بازجویی این چنین اظهار کرده است : " قصد کشتن خواهرم رانداشتم،فقط می خواستیم با او شوخی کنیم اما هر دوی ما مواد مخدر مصرف کرده بودیم،در حال طبیعی نبودیم و  نمیدانم چه کار کردم."

به گزارش پلیس محلی لیتل راک؛ دنیل به اتهام آدم ربایی،قتل و تعرض به قتل درجه یک و نامزد او به اتهام همکاری درانجام جرائم بازداشت شدند که پس از جمع آوری اسناد و مدارک بیشترپرونده  آنها به دادگاه ارجاع داده خواهد شد،تا قاضی حکم قطعی را برای این برادر بی رحم صادر کند
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
چیه فکر میکنین توی کشور ما نیست????
ناشناس
مشروب و مواد مخدر و روان گردان بلای جان بشر است.
ناشناس
کلا هر چیزی که انسان را از حالت عادی خارج کند و قدرت تعقل را مختل کند بلای جان بشر است.