پنجشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۵

توکلی: با وجود‌فساد رفع‌تحریم هم بی‌فایده‌است

کد خبر : ۱۵۷۲۹۷
 احمد توکلی: با وجود فساد رفع تحریم هم بی‌فایده است در نوشتار تلگرامی احمد توکلی آمده است: "دیروز در فرودگاه مهرآباد در صف مسافران، منتظر نوبت کنترل هویت افراد و مهر کارت پرواز بودم. برادری که در حال انجام وظیفه بود، وقتی متوجه من شد، کش مانع مسیر مجاور را باز کرد و به من تعارف زد که از آنجا بروم، تشکر کردم و گفتم: اجازه بدین به‌نوبت خودم می‌روم.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، پشت سرم مرد محترمی که هم‌سن خودم به نظر می‌رسید به من خیلی اظهار لطف کرد. با هم از بازرسی برادران سپاه رد شدیم و کنار هم نشستیم. همدردی تازه‌ای که تأخیر پروازهای هردو بود باعث شد از صحبت‌های او بهره‌مند شوم.

صنعتگر باسابقه سردخانه‌ساز بود. سال 1374 از آمریکا با سرمایه قابل توجهی بازگشته و کارخانه‌ای در شهر خودش تأسیس کرده بود. به‌شدت از رکود و واردات بی‌حساب و کتاب می‌نالید. از قول مسئول شهرک صنعتی نصیرآباد رباط‌کریم می‌گفت این شهرک 22هزار کارگر داشته که حالا تعدادشان به 1900 نفر سقوط کرده است! می‌پرسید، 20100 نفری که بیکار شده‌اند چه می‌کنند، چه خطراتی آنها و خانواده ایشان را تهدید می‌کند؟ از من می‌خواست کاری بکنم. با تبادل تلفن خداحافظی کردم.

موضوع اصلی کور همین است و تا فساد و زدوبند، مدیران وابسته و سوءسیاست باشد رفع تحریم هم افاقه نمی‌کند".
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
مسعود
جناب اقاي توكلي شما كه نماينده اين مردم هستيد كي در مجلس صداي تان بلند شد و بارها و بارها از فساد حرف زديد آيا به غير از اين است كه در مدت ١٠ سال اخير و مخصوصا در دوره احمدي نژاد هيچ حرفي از فساد نزديد و بلكه فقط و فقط نزاره گر شديد وقتي مردم عادي هزاران هزار فساد را با گوشت و پوست خود احساس ميكنند شما بايد هزاران بار بيشتر متوجه ميشويد .... غير از اين است كه از آقا زاده ها و از خيلي از روسا ترسيديد و سخن نگفتيد
شما خود بهتر از هر كسي ميدانيد فساد كجاست ولي ... كو عمل ؟؟؟؟
و همه نماينده ها ميدانيد فساد در كجا ها هست ولي جرّأت نداريد و نماينده مردم نيستيد ..
علی
به ایشان خیلی اعتقاد داشتم ولی چندی است که شنیدم وی هم در قضیه یک زمین ۲۰۰۰ متری در تهران آلوده شده است! امیدوارن دروغ باشد!
مسعود
جناب اقاي توكلي شما كه نماينده اين مردم هستيد كي در مجلس صداي تان بلند شد و بارها و بارها از فساد حرف زديد آيا به غير از اين است كه در مدت ١٠ سال اخير و مخصوصا در دوره احمدي نژاد هيچ حرفي از فساد نزديد و بلكه فقط و فقط نزاره گر شديد وقتي مردم عادي هزاران هزار فساد را با گوشت و پوست خود احساس ميكنند شما بايد هزاران بار بيشتر متوجه ميشويد .... غير از اين است كه از آقا زاده ها و از خيلي از روسا ترسيديد و سخن نگفتيد
شما خود بهتر از هر كسي ميدانيد فساد كجاست ولي ... كو عمل ؟؟؟؟
و همه نماينده ها ميدانيد فساد در كجا ها هست ولي جرّأت نداريد و نماينده مردم نيستيد .... فقط براي موي دختري و يا محاكمه استكبار جهاني كه فقط شعاري بيش نيست و نآن تان از انجا در مي أيد
الان هم انتخابات رسيده و با مردم مردم گفتن به فكر رأي هستيد . البته همه تان اينجوري هستيد .... اگر زره ايي از خدا و حق الناس ترس داشتيد .... نبايد لحظه ايي در آن مكان مسعوليت داشتيد و خود را به كوه و بيابان مي زديد .... از ظلمي كه به مردم كرديد ..........؟
ناشناس
اقای دکتر سرت سلامت شما در مجلس هفتم که سینه چاک دولت پاک بودید وبرای یاران فرش قرمز پهن میکردید چطور شد حالا بدنبال ریشه کردن فساد هستید مگر عامل اصلی بروز ان خود شماها نبودید کی سکاندئار کاهش نرخ سود بانکی و افزایش اعتبارات عمرانی به بهانه سازندگی در کشور در سالهای 85تا 90بوده و تمامی بودجه های کشور بر اساس اطلاع دیوانمحاسبات به امحراف رفته است
ناشناس
این وضعیت ورکود شدید سوغات دولت تدبیر وامید است،کارگر را بیکآر،بورس را منهدم وسهامدار را وتولید کننده را به خاک نشانده وشعار مهار تورم راباهزینه از جیب مردم میدهد.
ناشناس
اقای توکلی یعنی اگر این اقای صنعتگر به شما نمیگفت که شهرک صنعتی مورد نظرش چقدر بیکارند و بیشتر شرکت ها یا تعطیلند یا با یک سوم توان کار میکنند شما اطلاع نداشتید پس چه نماینده ای هستید بخدا که بیشتر این بدبختی های مردم از سهل انگاری و سیاسی بودن شماهاست نه تحریم و ..... بزودی سیلی از دزدی و اعتیاد و طلاق و هزاران بدبختی دیگر که مردم بیچاره حقشان نیست و بیکاری و فقر باعثش شده در راه است مگر مردم چقدر میتوانند این مشکلات را تحمل کنند العان دو سال است که رکود وحشتناک تمام مملکت را گرفته حالا بگویید مرگ بر فلان کشور / چرا نمیگویید مرگ بر هر چه خائن مفت خور و لاشخور به این مملکت .
ناشناس
این موضوع 30 ساله که هست در دوران احمدی نژاد هم به اوج خودش رسید حالا چرا نماینده ها الان به این رشد فکری رسیدن خدا می دونه؟ امیدوارم ماله نزدیکی به انتخابات نباشه
شهلا
توکلی زیاد خودشو ناراحت نکن . مگه نفهمیدی تورم کاهش داشته ؟ !
ناشناس
همه فریاد می زنند فساد ولی راهکاریست که به سرانجام نمی رسد.
ناشناس
اولین فسادها از خود همین دولتیا شروع شده، بزرگ آدم این کارو انجام بده از بچه چه انتظاری دارین؟؟!!!!
الکس
خوب جناب توکلی لطفا چاره کار هم بگید...باید چه کار کرد تا فساد نابود شه؟؟؟
ناشناس
اعدام بهمراه حامیان گردنکلفت