چهارشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۵
طی معاملات روز جاری بازار ارز، سکه و طلا رقم خورد

دلار وارد کانال 3700 تومان شد

بازار ارز ایران در جریان تنش های ایجاد شده در منطقه با روندی رو به رشد همراه شد و نشان داد که نسبت به اتفاقات اخیر چندان بی تفاوت نیست، علاوه بر نوسانات روز جاری این ارز در بازار آزاد، بازار طلا نیز سال جدید میلادی را با تنش آغاز کرد و تحت تأثیر اختلاف میان ایران و عربستان به عنوان دو تولید کننده بزرگ نفت در خاورمیانه، نوسانات قابل ملاحظه ای داشت.
کد خبر : ۱۵۹۲۷۲
نویسنده :
یارمحمدی

طی معاملات روز جاری نرخ فروش هر دلار آمریکا در بازا آزاد بعد از چند روز توقف، با روندی صعودی همراه شد و به قیمت 3712 تومان رسید.

به گزارش بورس نیوز، در حالی در بازار آزاد هر دلا آمریکا 3712 تومان به فروش می رسد که در سامانه آنلاین سنا این ارز در محدوده 3670 تومان با رشد 14 تومانی نسبت به روز گذشته اعلام شده و همچنین قیمت خرید هر دلار در بازار آزاد، به 3700 تومان افزایش یافته است.

بانک مرکزی نیز طی معاملات روز جاری نرخ دلار مرجع را با 10 ریال افزایش قیمت 30159 ریال اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، بازار ارز ایران در جریان تنش های ایجاد شده در منطقه با روندی رو به رشد همراه شد و نشان داد که نسبت به اتفاقات اخیر چندان بی تفاوت نیست، علاوه بر نوسانات روز جاری این ارز در بازار آزاد، بازار طلا نیز سال جدید میلادی را با تنش آغاز کرد و تحت تأثیر اختلاف میان ایران و عربستان به عنوان دو تولید کننده بزرگ نفت در خاورمیانه، نوسانات قابل ملاحظه ای داشت.

در بازار داخلی طلا نیز، طی معاملات روز جاری سکه تمام بهار آزادی 940 هزار تومان، نیم سکه با هزار تومان افزایش 480 هزار تومان و ربع سکه نیز با هزار تومان افزایش به 264 هزار تومان رسید در حالی که هر گرم طلا 18 عیار بدون تغییر نسبت به روز گذشته در قیمت 96 هزار و 13 تومان مورد معامله قرار گرفت.


جهت عضويت در كانال تلگرام #اخبار #اقتصادي #بورس_نيوز روي لينك زير كليك كنيد و گزينه JOIN را بزنيد.
https://telegram.me/boursenews_ir

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
علی
خیلی مضحک، ناراحت کننده و سؤال برانگیز است که چطور با اندکی فشار تحریمها، قیمت دلار بیش از ۳ برابر میشود، اما با انعقاد توافق هسته‌ای و ایجاد «شکاف در تحریمها» و «شکستن کاسه تحریم‌ها» نه تنها قیمت دلار کاهش نیافته بلکه افزایش می‌یابد!! آیا این به آن معنا نیست که افزایش قیمت دلار در دولت دهم کار فعالان مافیای اقتصادی دولتی مخالف احمدی‌نژاد جهت شکست وی و چوب لای چرخ وی گذاشتن و البته ۳ برابر شدن دزدی از جیب مردم بود؟؟!
اصغر
قیمت دلار مدتها به صورت مصنوعی پایین نگهداشته شده بود. که این موضوع به تولید کننده های داخلی آسیب زیادی وارد کرد. اما جهش یکباره قیمت به سه برابر هم حرکت سالمی نبود.
محمد
جناب آقای سیف رییس کل بانک مرکزی تحویل بگیر ، چند بار با قطعیت خبر از کاهش قیمت دلار دادی و به خریداران دلار هشدار دادی که با زیان مواجه خواهند شد !!!!!!
ناشناس
ارامش قبل از طوفان
ناشناس
نگفتم تنش بالاخره بالا خواهد گرفت و صبر کنید