شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۶

خانم معلم قربانی توطئه شوم مرد افغان

کد خبر : ۱۵۹۳۳۸
معلم زبان زمانی که پیاده از کنار اتوبان چمران می‌گذشت، نمی‌دانست قرار است قربانی توطئه شوم مردافغان شود. مرد آزارگر به هفت سال زندان محکوم و این حکم توسط قضات دیوان عالی کشور تائید شد.

به گزارش آنا به نقل از جام‌جم، رسیدگی به این پرونده از اوایل اردیبهشت امسال و در پی شکایت زن جوانی در دستور کار ماموران پلیس تهران قرار گرفت.

زن 26 ساله به ماموران گفت: من معلم زبان یکی از آموزشگاه‌های تهران هستم. هر روز مجبورم بخشی از مسیر را در حاشیه اتوبان پیاده بروم. امروز هم بعد از تعطیلی آموزشگاه در حاشیه اتوبان در حال راه رفتن بودم که مردی از میان شمشادها خارج شد و با تهدید و زور مرا به میان شمشادها کشاند و با تهدید مورد آزار و اذیت قرار داد. او سپس با سرقت کیف و تلفن همراهم، از محل گریخت.

با شروع تحقیقات، تیمی از ماموران به محل حادثه اعزام و با پرس و جو از کارگران فضای سبز شهرداری متوجه شدند متهم یک تبعه افغانستان است که هر روز در آن منطقه پرسه می‌زند.
ماموران آن منطقه را به صورت نامحسوس زیرنظر گرفتند و پس از ساعتی وقتی مرد افغان به آن محل آمد او را دستگیر کردند.

در ادامه پرونده به شعبه هشتم دادگاه کیفری استان تهران ارسال و متهم به ریاست قاضی حسین اصغرزاده محاکمه شد.

در جلسه محاکمه، زن جوان با تشریح روز حادثه گفت: از روزی که این حادثه برای من رخ داد، از این‌که پیاده در خیابان راه بروم، وحشت دارم و هر لحظه احتمال می‌دهم مردی از میان شمشادهای خیابان بیرون بیاید و کیفم را سرقت کند. برای متهم درخواست اشد مجازات را دارم.

سپس مرد افغان در دفاع از خود گفت: پس از مشاهده زن جوان در کنار اتوبان دچار وسوسه شدم که از او سرقت کنم. حالا هم از کار خود پشیمانم و تقاضای بخشش دارم.

پس از دفاعیات متهم و وکیل مدافعش، قضات دادگاه او را به اتهام سرقت و آزار شاکی به هفت سال زندان محکوم کردند.

با اعتراض مرد افغان به حکم مجازاتش، پرونده به دیوان عالی کشور ارسال و حکم مجازات مرد شیطان صفت توسط قضات شعبه 17آن دیوان تائید شد.
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
واقعا جای تاسف دارد که با اینهمه اتفاقات تلخی که از جانب اتباع افغان برای ایران افتاده هنوز مسولیین هیچ تدبیری ندارند چند وقت پیش هم 5یا 6 نفر از آنها به 2 توریست فرانسوی در کوههای امامزاده داوود تجاوز کرده بودند که باعث بی آبرویی بود چون به اسم ایرانی و کشور ما تمام شد .40% قتلهای عمد در ایران توسط افغانها بوده به گواهی خود دستگاه قضا و باز هم هر روز شاهد اتفاقات تلخی هستیم و مسولیین برای این معضل در جامعه ایران هیچ راهکاری نمی اندیشند .فقط لحظه ای خودشان را جای قربانی این حوادث تلخ و خانواده هایشان بگذارند باز هم اینقدر بی تفاوت از کنار آن میگذرند .
محمد 57
افغانی ها باید اخراج بشوند
ناشناس
افغانها باید از ایران اخراج بشن.
حسن حسینی
شما خبر ندارید نصفی از شهر مشهد درتصرف افغان هاست محله گلشهر.ساختمان.التیمور .کوی طلاب .بازار رضا .ووووو نمی دانم چرا دولت احساس خطر نمیکند منصد نفر از انها را می شناسم که درحال ساخت وساز هستند و منزل و مغازه خریدند
ناشناس
تجاوز به ناموس مردم در اتوبان، دزدی و شرارت و فقط 7 سال زندان؟ موضوع حتما اشتباه است. ایا تعدی به نوامیس این مملکت فقط 7 سال زندان دارد؟
ناشناس
لطفا اعدامش کنید.
تجاوز جنسی حکمش اعدامه
ناشناس
تهران شده افغانستان.یه کم از آذریها یاد بگیرین.افغانی جرات نداره پاشو تو محدوده آذربایجان بزاره.
ناشناس
افغانی باید اعدام شه
ناشناس
عجب حرومزاده بی شرافت پررویی!!!!!!!!!!
کثافت از افغانستان اومده, به دختر ایرانی تجاوز کرده, وقتی گیر افتاده طلب بخشش کرده!!!!!!!!, وقتی محکومیت گرفته "اعتراض" کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کثافت حرومزاده........
این حیوون "اعدام" هم کمشه.