سه‌شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۹

سردار نقدی: در رژیم ستم شاهی اغلب مردم، گرسنه و فقیر بودند

کد خبر : ۱۶۱۸۱۸
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: برخی می‌خواهند ما را به سیطره آمریکا بازگردانند، ما را زیر خفقان آمریکا و انگلیس ببرند، ما ارتجاع و عقب‌گرد کنیم و سرباز قدرت‌های شیطانی شویم. 
 
به گزارش انتخاب، سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در هشتمین جشنواره جوان سرباز که در سالن 5 آذر بسیج برگزار شد، اظهار داشت: در سالهای دور در این سرزمین یک نظام جبار و ستمگر و جنایتکار حکومت می کرد که امریکا، ابر جنایتکار دوران، حامی اصلی او بود و کوچکترین انتقاد، زندان و شدید ترین شکنجه ها را در پی داشت. خفقان تا حدی بود که اگر کسی قرآن یا نهج البلاغه ترجمه دار داشت محکوم می شد. 
 
نقدی گفت: ده ها هزار امریکایی نه فقط در ژاندارمری و شهربانی، بلکه در سازمان های مختلفی و حتی بانک مرکزی کار مستشاری انجام می دادند و از جیب ملت ما به آنها حقوق می دادند تا امریکا بتواند در مقابل شوروی که در رقابت با هم بودند، خط دفاعی تشکیل دهد.
 
وی ادامه داد: در آن روزگار در کشور ما تعداد بسیار کمی از روستاها برق داشت، چه برسد به آب آشامیدنی، تلفن و ... . خیلی از مردم ما سواد نداشتند، در ایران شهرها از نعمت گاز بی بهره بودند در حالی که گاز را به شوروی صادر می کردند تا آنها با تبلیغات کمونیستی جوانان را علیه شاه تحریک نکند. این وضع ما در رژیم ستم شاهی بود که عده ای اندک مرفه و اغلب مردم گرسنه و فقیر بودند. 
 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: بعد از پیروزی بزرگ ملت ایران بر علیه شاه، امریکایی که توسط ملت اخراج شده بود از همان روز اول توطئه کرد. ترورها، شورش ها و سازماندهی و آموزش گروهک های تروریستی و خرابکاری های بر علیه انقلاب توسط آمریکا صورت می گرفت و هنوز ادامه دارد. 
 
وی به فداکاری ملت ایران در جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: جوان ها و سربازها و بسیجی های زیادی در غرب کشور و در شرق کشور فداکاری کردند و جنگ را اداره کردند که 230 هزار شهید نتیجه این فداکاری هاست. 100 ها هزار جانباز نتیجه ایثار و از خودگذشتگی آنها است.
 
نقدی افزود: فداکاری ملت ما برای این بود که آزادی باشد تا بتواند مسیر تکامل خود را طی کند و زیر یوغ جباران نباشد. در دوران طاغوت افسر درجه دار ما به یمن، عمان و ... برای کشتار مردم و انقلابیون اعزام می شد. نظامی ما برای آمریکا در ویتنام می جنگید تا ثروت اضافه کند چرا که مردم آنجا در مقابل امریکا ایستاده بودند. 
 
وی با یادآوری استقلال ملت ایران در مراحل مختلف تاریخ انقلاب خاطرنشان کرد: امروز وارث یک کشور مستقل و آزاد هستید و آزادانه رای می دهید مسیر تکامل و تعالی بر روی شما بسته نیست. البته مشکلات داریم چرا که زندگی بدون آزمایش ها ممکن نیست. 
 
نقدی در پایان با هشدار به مراقبت از نفوذ دشمن گفت: عده ای می خواهند ما را به سیطره امریکا برگردانند. می خواهند ما را زیر خفقان امریکا وانگلیس ببرند. عده ای می خواهند ما ارتجاع و عقب گرد کنیم و سرباز قدرت های شیطانی بشویم.
منبع: فارس
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
علی
این سردار نقدی خیلی باحال هست خدا عمراش بده
ناشناس
شماراست میگیدبرنامه تون چیه کمی هم ازکارهای که میخواهی انجام بدهی بگو
خود جوش
بدون حتی یک کامنت موافق
amir
اون 27 غیر قابل انتشار!!!!دیدن داره....قابل انتشار ها چنگی به دل نمیزنه....
شعباني
در عوض آن زمان شغل وكار زياد بود واين همه بيكار نداشتيم مدرك ديپلم وليسانس اعتبار داشت
کوروش
توکه راست میگی
ناشناس
خیلی جالب بود ولی چرا حداقل یکنفر از حرفهای این بدبخت دفاع نکرد که دلش خوش باشه بیچاره
ناشناس
پیر پسر شدم رفت

جوانیم تباه شد

رفتم بالای 30 سال خونه می خوام خیلی گرانه اصلا با کدام پول !!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
در رژیم شاه,چندین میلیون جوان مجرد و بیکار وجود نداشت
ناشناس
1.همانقدر که سرباز روسیه و چین هستیم ، مارا بس . نیازی به آمریکا و انگلیس نداریم.
2.کسانیکه دم از فقر و گرسنگی رژیم سابق می زنند، چشم خود را بر بسیاری از مسایل حال حاضر بسته اند و آدرس غلط می دهند.
ali
سردار توراست میگی
زمان شاه فقیر زیاد بود
سرچهار راه پراز کودکان کار بود
واقعن
باقر
الان نیستن
ناشناس
واسه همین بود که با بوئینگ مسافرت میکردند
علی
والا من هم الان گشنه هستم
امید
راست میگه منم اون سالها خیلی گرسنه بودم.
ناشناس
سنگ به شکم می بستیم از گرسنگی راست می گوید و الان عدالت هست و سنگها خرد شده و تقسیم شده
عباد
قياس بنفس نفرماييد دكترررررررررررررررررر
ناشناس
دکترو خوب اومدی
ناشناس
بسمه تعالي .اگر گرسنه بوديم دلهايمان خوش بود
احمدرضا
تازه موبایل هم نبود در ان زمان
ناشناس
ما باید به سمت توسعه و پیشرفت حرکت کنیم کشورهای توسعه یافته و پیشرفته لزوما زیر سیطره آمریکا نیستند دهها کشور آسیایی و اروپایی و حتی چین که امروزه تصمیمات اقتصادی آنها در آمریکا تاثیر گذار است زیر یوغ آمریکا هستند؟
siavash
الانم فقط شما سير هستين بقيه مردم كماكان گرسنه هستند. اون آزادي هم كه گفتين فقط براي شماهاست.
قبل انقلاب ما مترو، موبايل، اينترنت و ... هم نداشتيم كه يادتون رفته بود به آنها اشاره كنيد.
ناشناس
سرمایه این کشور را هم نباید از یاد برد و با این سر مایه برای خود چه کردند و برای ما چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
بگذارید واجازه دهید تاریخ در باره گذشتگان قضاوت کند!!
ناشناس
زندگی و رفاه ما چی می شود قضائت تاریخ که نشد زندگی ما و چرا اونها باید در رفاه و ؟؟؟؟؟؟؟
پژمان
در زمان شاه مردم آب نداشتند بخورند احتمالا نوشابه و دلستر میخوردند
راد
همین افرادی مثل شما هستند که باعث میشن کشور پیشرفت نکنه عقب ماندگی ایران رو با این حرفاشون ماست مالی میکنند
نیما
بابا سردار شما که از نسل جدیدی وگرنه در رژیم شاهنشاهی از فقر وگرسنگی میمردی سردار نمیشدی بر دار میشدی
امین
بله در رژیم شما مردم در ناز و نعمتند و در رژیم شاه اختلاس های میلیاردی بود و هر روز دزدی های کلان انجام میشد
مهدی
جک نگو بابا الان همه فقیر شدن خوبه ادم یه جو معرفت داشته باشه
ناشناس
در نهاد کدامین هست که در نهاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علی
سردار! آیا میدانید که فقر آن طبقات محروم در دوران پس از انقلاب بصورت مضاعف تشدید شد؟! جنابعالی آیا مدانید تورم بالای پس از انقلاب قشر حقوق بگیر را از پا درآورد؟ آیا متوجه شدید که در طول این ۳۸ سال ،‌ تورم غالباً دو برابر رقمی بود که به حقوق اقشار کم درآمد افزوده میشد!! مثلا اگر تورم ۴۰٪ بود ، افزایش حقوق ۲۰٪ بود!‌ آیا این عقب ماندگی حقوق‌ها از تورم را ضرب در ۳۸ کردید تا ببینید چقدر طبقه محروم با استضعاف کشانده شده؟؟ در طرف مقابل، آیا میدانید چه درآمدهای نصیب اشخاص خاص شد!‌آ شما بهتر از ما میدانید حقوق صد میلیونی در شرکتهای نفتی و پاداش‌های چند صد میلیونی و میلیاردی نصیب چه کسانی میشود!‌ و مسلما میدانید که برخی آقاها و آقا زاده‌ها چه درآمدهای افسانه‌ای دارند!!!
ناشناس
اینم میگفتی که اون روزا هیچکس موبایل و تبلت و حتا کامپیوتر هم نداشت !!!!
Ali
نه اینکه الان مردم توی ناز و نعمت هستن البته به غسر از خودشون و ....
ناشناس
دروغ دروغ دروغ شاخ دار.
ناشناس
نه بابا مردم با دلار 70 ریال فقیر بودند شما ایران را با زادگاه خودت عراق مقایسه کردید.
ناشناس
خدا رو شکر الان هیچ کس گرسنه و فقیر نیست و گوشت کیلویی 35000 تومن و برنج11000تومن و پنیر 25000تومن و پیاز 4000تومن نیست!!!!خخخ
ناشناس
الان چی؟!
reza
دلمون برای جوکهای اوس محمود تنگ شده بود
خوب سردار دیگه چه خبرا؟؟
راستی سردار شما این شرایط رژیم گذشته را از کجا یادت میاد ؟؟؟ تا اونجایی که میدونیم شما متولد و بزرگ شده کشور دوست و برادر عراق هستید و در زمان رژیم گذشته تو عراق تشریف داشتید شاید شرایط اونجا را اشتباهی دارید برای ایران بیان میکنید
ناشناس
حالا همه فقیرند
ناشناس
نه اینکه حالا اغلب مردم پورشه سوار میشن!!!
ناشناس
ولی ما از پدرهای خودمون چیز دیگه ای شنیدیم !
علیرضا
احتمالا فک و فامیل و دور و بریهای خودشون رو میگن
ناشناس
درود بر سردار نقدی
ناشناس
آره، خیلییییییییییییییی راست میگه!!!
ناشناس
ایشان که از رانده شدگان عراقی هستند و توسط صدام حسین پس از انقلاب به ایران کوچانده شده اند از کجا می دانند که قبل از انقلاب در ایران چه خبر بود؟
بهتر است هر کسی در حد تجربه های خودش صحبت نماید
جواد
سردار نقدی اینارو از کجا میدونی ؟ شما که اون موقع عراق بودی!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نه غلااااااااااااااااااااااااااااام
ناشناس
ایشون درمورد مردم صحبت نکنن بهتره لطفا
ناشناس
الان فقیر نیستند سردار؟؟؟؟؟
ناشناس
فقیر نداریم ثش اسیب پذیر ؟؟؟؟و انها خدمتگزار و خادم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
ما که از هر کسی میپرسیم میگن اوضاع خوب بوده از کارمند گرفته تا راننده تا ...
ساشا
البته در همان زمان قیمت نفت را شاه مشخص میکرد.و از روسیه و 5+1 و عربستان و... برای نفس کشیدن اجازه نمیگرفت. !!!
با تمام زحماتی که کشیدیم امروز با افتخار تمام نفت 120 دلاری را به قیمت 20 دلار تقدیم غرب میکنیم و برای ساده ترین امورمان هم دست به دامان 5+1 و . . . هستیم.
خدا لعنت کند حکومت پهلوی را!!!!
مهدی
عوضش الان همه خوشحال و سیر هستیم ! و انقدر ثروتمند شدیم که نمی دونیم چی کار کنیم .


شب ها پول نفت رو میارن در خونه تحویل میدند .

الان مردم از صبح تا شب قوربون هم میرن !
ناشناس
کجاست ادرس بده بیایم بگیرم ؟؟؟؟ما فقط برق مان مجانی است با اب ؟؟؟
سید ابوالفضل
الان با چهار سر عاعله یارانه پنچ ماهم قطع شده اعتراضمان هم به جایی نمرسه خودم هم بیکارم فقط خدا بدادمان برسد
قزوینی
درویش هر چه در کیسه خود دارد ، گمان می کند در کیسه دیگران هم هست . اوشان ساکن عراق بوده و شاید در عراق اغلب مردم را گرسنه دیده و اطرافیان گرسنه خودش را و فامیلش را و حالا افتاده در سفره با فامیل عراقی اش دو لپی می زنند . کسی که راحت دروغ میگوید را نباید بر امور مردم مسلط کنند .
amir
بورس نیوز جان سلام...یارانه اسفند ماه رو کی پرداخت میکنن...!!!؟؟؟
محمد
مگه الان فقیر نداریم!!؟
پس اینایی که من میبینم هندی های ریاضت کش هستند؟!!!
ناشناس
رویای کره جنوبی بودیم حالا اون کجا ما کجا ؟
ناشناس
ینی الان همه توی ناز و نعمت غوطه وریم ولی خبر نداریم!
کارشناس
حالا هم است ولی بیشترشان از فرط گرسنگی از پای درامده اند و یک سری به بیمارستانها بزنید افزایش بیماران نشانه جدی از فقر جامعه است شما در رویا بسر میبرید
ناشناس
راست ميگه الان اوضاع خيلي خوبه وهمه چي روبراهه!
ناشناس
اره الان سیر وثروتمندن
ناشناس
و اکنون اکثر مردم هم گرسنه و فقیر و هم بیچاره اند. ان هم به مدد الطاف افرادی چون شما
ناشناس
بازم این حرف زد
ناشناس
سردار راست میگه من یادم که مردم دوران خوش تری داشتن و در فقر می مردن
علی
ملت ایران کاری به رژیم قبلی ندارند و اگه مردم گرسنه بودند حالا انتظار دارند که سیر باشند که اینطور نیست
ناشناس
!!!!!!!!!!!!!!!!!!