دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۹

سرقت 14 میلیون تومانی پیرمردمسلح از بانک

کد خبر : ۱۶۱۹۶۰
 کارمندان بانک ملی شعبه تجریش هنگامی‌که مشغول جمع کردن وسایل خود بودند تا به خانه بروند با پیرمرد مسلحی روبرو شدند.

پیرمرد که اسلحه کلت را در دستش گرفته بود و کارمندان را تهدید می کرد، از آنها خواست تمام پولهای نقد شعبه را در اختیارش قرار دهند و در غیر اینصورت همه را با شلیک گلوله خواهد کشت.

کارمندان که متوجه نشده بودند پیرمرد مسلح بعد از تعطیلی بانک، وارد آنجا شده است سرانجام تسلیم تهدیدهای او شده و سارق پیر با سرقت 14 میلیون تومان پول نقد موفق شد از بانک خارج شود.

با اعلام موضوع به ماموران پلیس، بلافاصله تیم های اداره یکم پلیس آگاهی تحقیقات‌شان را برای شناسایی پیرمرد سارق و دستگیری او آغاز کردند.
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
خیلی جالبه میلیون ها ایرانی در سن پیری فاقد مستمری بازنشستگی هستند و دوران پیری و سالمندی را در بدبختی و خفت و خواری و بی پولی میگذرانند , بعد عده اندکی از بازنشستگان تامین اجتماعی حقوق های ۳ تا ۵ میلیونی میگیرند معادل حقوق ۶ نفر مهندس بیکار
ناشناس
فقر و اختلاف طبقاتی به اوج خود رسیده
ناشناس
پول اجیل شب عیدش با وجود نوه ها ونتجه هاش هم نمیشود بیچاره اگر مستاجر هم باشد باید گفت فاتحه......