شنبه ۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۴
با توجه به عملکرد مثبت

رییس سازمان بورس در مجمع تغییر نخواهد کرد

با توجه به عملکرد مناسب دکتر فطانت طی مدت ریاست ایشان و رضایت مدیران و فعالان بازار سرمایه و اصحاب رسانه از وی، احتمال تغییر کرسی ریاست سازمان بورس وجود ندارد و چنین بحثی تا به این لحظه به هیچ وجه مطرح نشده است.
کد خبر : ۱۶۲۴۳۳
نویسنده :
یارمحمدی
طی اردیبهشت ماه سال جاری مجمع سالیانه سازمان بورس اوراق بهادار برگزار خواهد شد که طبق اخباری که در این رابطه در بین اهالی بازار مطرح شده قرار بر تغییر اعضای هیأت مدیره طی این جلسه می باشد، در این میان برخی نیز بر این عقیده اند که ممکن است با تغییر اعضای هیأت مدیره سازمان، محمد فطانت ریاست این سازمان نیز تغییر کند.

مدیریت نظارت بر بورس ها و بازارها در همین ارتباط در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز توضیح داد: مجمع سالیانه سازمان در اواخر اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد و هیأت مدیره سازمان نیز تغییر خواهند کرد اما در رابطه با اینکه چه کسانی جایگزین خواهد شد نمی توان اظهار نظری کرد.

عیسی حسین پناه در ادامه تأکید کرد: با توجه به عملکرد مناسب دکتر فطانت طی مدت ریاست ایشان و رضایت مدیران و فعالان بازار سرمایه و اصحاب رسانه از وی، احتمال تغییر کرسی ریاست سازمان بورس وجود ندارد و چنین بحثی تا به این لحظه به هیچ وجه مطرح نشده است.

این مقام مسئول در رابطه با روند بورس در سال جاری عنوان کرد: با توجه به تحولات و تغییراتی که در رابطه با سیاست گذاری ها و تعاملات بین المللی ایجاد شده، پیش بینی ها از آینده اقتصاد کشور در مسیر مثبتی در حال حرکت است و بازار بورس که منعکس کننده واقعیت های اقتصادی است شاهد تغییرات مثبتی در روند خود خواهد بود.

وی تأکید کرد: درمجموع روند بورس را برای سال جاری صعودی ارزیابی می کنم چرا که امید به آینده و نگرش های مثبتی که در خصوص تغییرات بخش واقعی اقتصاد وجود دارد ، تعیین کننده آینده بازار می باشد، اما در این بین ممکن است روزهایی منفی را هم شاهد باشیم چرا که هر روند صعودی هم به دنبال دارد.


جهت عضويت در كانال تلگرام #اخبار #اقتصادي #بورس_نيوز روي لينك زير كليك كنيد و گزينه JOIN را بزنيد.

https://telegram.me/boursenews_ir

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
اگر بازار مثبت باشد عملکرد رئیس مثبته! اگر بازار منفی باشد رئیس میگه ما نقشی تو بازار نداریم!
ناشناس
لطفا در مورد کاشی اصفهان حرکتی انجام دهید
به خدا به پولمان نیاز داریم
ناشناس
پس حتما يه خبرى هست!؟
ناشناس
عیسی حسین پناه در ادامه تأکید کرد: با توجه به عملکرد مناسب دکتر فطانت طی مدت ریاست ایشان و رضایت مدیران(كدام مديران!) و فعالان بازار سرمایه(كدام فعالان!) و اصحاب رسانه(اين يكي را فهميدم چه كسي را ميگي!!) از وی، احتمال تغییر کرسی ریاست سازمان بورس وجود ندارد و چنین بحثی تا به این لحظه به هیچ وجه مطرح نشده است.
ناشناس
اوه اوه پس بگو رشد اخیر قیمت سایپا و زیرمجموعه ها و دفاع تمام قد سازمان از آنها از طرف چه شخصیتی آب می خوره؟ رجوع شود به سال 89 و مدیریت این آقا در سرمایه گذاری سایپا
ناشناس
با سلام.میشود چند نمونه از اقدامات بفرمایید ما هم بدونیم؟ سایپا را 5 برابر کردن و فروحتن به ملت.

مدیر زیر مجموعه از کی صلاحیت حضور رییسش را تایید میکنه؟
علي
سلام، رييسي كه با آمدنش كميته رسانه هاي بازار سرمايه، برنامه راديويي استوديو بورس، برنامه تلويزيوني نوسان، نمايشگاه بورس و ... را تعطيل كرد و با گماردن افراد ناآگاه، تعاملات رسانه ها را از بين برد، چطور مورد توجه رسانه هاست ؟‌
سعید
این چیکارست که همچین نظری میده؟؟
مالک
جناب اقای ریس بورس من چند سال سهام کمنگنز را خریدم سود علام کرده وسود نمی دهد این شرکت به بورس ایران را لتمه می زند باتشکر
علی
کدام عملکرد مثبت؟ نکنه با باز کردن پالایشگاهی ها سهامدارانش را به خاک سیاه نشوند را میگید و یا تا بازار دارد جون می گیرد با عرضه اولیه تو سر سهامداران صبور می زند را می گوئید؟
علی
طبق قانون بازار سرمایه دوران 5 ساله دوم بورس به پایان می رسد و 5 ساله سوم بورس در اردیبهشت با هیئت مدیره جدید شروع می شود و ربطی به مجمع ندارد. یعنی از بورس دولت تدبیر و امید تازه در اردیبهشت امسال رونمائی می شود.