سه‌شنبه ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۶

برخورد قاطع دستگاه قضایی با حفرکنندگان چاه های غیر مجاز

کد خبر : ۱۶۳۱۹۷
قربان شاهینی در گفت وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضاییخبرگزاری میزان از برخورد قاطع دستگاه قضایی با حفرکنندگان چاه‌های غیرمجاز خبرداد و گفت : دستور پر ومسلوب المنفعه كردن 100حلقه چاه غير مجاز داده شده است.

رئیس دادگستری شهرستان ریگان در ادامه افزود: دستور جمع آوری دوازده دستگاه حفاری چاه غير مجاز در این شهرستان صادر شده است که این امر موجب شده بيلان آب به ميزان 15ميليون متر مكعب افزایش یابد.

وی همچنین از وجود 670حلقه چاه غیر مجاز در شهرستان ریگان خبر داد وافزود: با برنامه ريزی و اقدامات پيشگيرانه ای  كه انجام شده در صدد مسدود نمودن چاه های غیر مجاز با همكاری نيروی انتظامي و اداره آب این شهرستان هستم.

رئیس دادگستری شهرستان ریگان در ادامه بیان کرد: با توجه به کویری بودن ریگان وخشکسالی های اخیر با حفرکنندگان چاههای غیر مجاز برخورد قاطع قضائی خواهد شد.
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
نیروگاه حرارتی شازند , پالایشگاه شازند