دوشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۰

دریافت‌های نجومی در یک بانک در دوره احمدی‌نژاد + سند

کد خبر : ۱۶۸۰۹۳
در حالی که مخالفان سیاسی دولت یازدهم جار و جنجال گسترده ای در خصوص برخی دریافت های خارج از عرف در برخی بانک ها و موسسات نیمه دولتی به راه انداخته اند، اطلاعات رسیده حکایت از آن دارد که این پدیده در زمان دولت مهرورز نیز وجود داشته است.

به گزارش فرارو ؛ در خردادماه 1392 اعضای هیات مدیره وقت یکی از بزرگترین بانک های کشور اقدام به تصویب و واریز ارقام غیر متعارف تحت عنوان "مابه التفاوت حقوق و وام قرض الحسنه به حساب های خود کرده اند؛ در حالی که پیش از آن چنین اقدامی ظاهرا وجود نداشته است.

مدیر عامل و عضو هیات مدیره وقت این بانک دولتی، که از این مبالغ برخوردار بوده است، در حال حاضر یکی از مسوولان بلند پایه ی بانک مرکزی است.

 فرارو آماده ارائه اسناد این پرداخت ها به مراجع قانونی ذی ربط است.

در زیر، زمان و شرح دریافتی های اعضای هیات مدیره این بانک بزرگ دولتی در زمان احمدی نژاد را ببینید:

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
بانک دی ؟؟؟
مسعود
ذخاير نظام ماشاا له چقدر زيادند
علی
این کجایش سند است؟! درضمن خودتان خودتان را «لو» میدهید!‌ در همین مقاله آمده که آنها که آن مبالغ را گرفته‌اند، در این دولت به مقام بالاتر گزیده شده‌اند!!!
ايراني
بيچاره كارمنداي رده پايين وزحمتكش بانك كه مظلوم واقع شدند وهمه به انها هم بدبين شده وهمه فكر ميكنند اونها هم حقوق نجومي ميگيرند
ناشناس
همین مدیران نالایق اکنون پست های حساس راگرفته اند بعد کارانه کارمند جز 200هزار تومان می باشد خدا از این مدیران نگذرد. همین مدیران حساب خود را کاور کرده اند که کسی دسترسی نداشته باشد. بعد حقوق نجومی می گیرند.
naser
فردا اعلام میکنند که این ... هممانند دیگر اختلاس گران و غارتگران و کوه خواران و رودخانه خواران و بیابان خوار ها و دریا خوار ها و .... از مردم ایران عذر خواهی کرد و والسلام . هیچ کشوری در دنیا مانند ایران . دزدانش و غارت گران و حرام خوارانش در امان نیستند
ناشناس
سه سال اخیر رتبه یک پول شویی و فساد در دنیا مال این نظام
ناشناس
خوب که دقت کنی می بینی دویست سال اخیر!!
ناشناس
طبق اسناد منتشره از 2013 رکوردش دست ما بوده و خواهد بود ...
دویست سال غلطه بیست سال منطقیه .
ناشناس
با منطق کی ؟
ناشناس
با منطق تاریخ .