جمعه ۱۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۰

تهدید زشت و کثیف هواداران استقلال

کد خبر : ۱۶۹۴۸۶
روز نو :

این روزها خبرهای خوبی از اختلاف بین هواداران استقلال و پرسپولیس به گوش نمی رسد. بعد از کل کل علی کریمی با هواداران منتسب به استقلال در صفحه اینستاگرامش حالا یکسری کارهای زشت دیگر اتفاق افتاده. چند روز قبل بود که خبر رسید سنگ مزار مرحوم غلامحسين مظلومي، پيشكسوت فوتبال ايران و باشگاه استقلال مورد اهانت قرار گرفته.
اگر چه خیلی زود سنگ مزار مرحوم مظلومی ترمیم شد اما حالا جام نیوز از انتقام آبی ها خبر داده. به نوشته این سایت، عده ای از هواداران استقلال برای تلافی آنچه که برخی بر سر مزار غلامحسین مظلومی آورده شده، پرسپولیسی ها را تهدید به جبران کردند.
اگر چه اتفاقی که برای مزار مرحوم مظلومی رخ داد بسیار زشت بوده اما این دلیل نمی شود این عمل شنیع با تلافی عده ای روی مزار یک پرسپولیسی پاسخ داده شود که در این صورت سنگ روی سنگ بند نخواهد شد.
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
صادق
.......های بی شخصیت
خودتون خوب میدونین اگه بابا مسعودتون نبود هیچ ..........نمیشدید.
تو کوچه ما هم عروسی میشه...
صادق
.......های بی شخصیت
خودتون خوب میدونین اگه بابا مسعودتون نبود هیچ ...........نمیشدید.
تو کوچه ما هم عروسی میشه...
علی
تاامروز استقلالی بودم از امروز خودم را از این کثافت کاریها و طرفداری از تمام تیمهای کثیف چه استقلال و چه پرسپولیس پال میکنم و انشاالله تبدیل به آدم میشم.
حسین
با سلام کاری که یک یا چند نفر آدم نادان وبه خرد انجام دادند کثیف نبود حالا تهدید استقلالیها زشت و کثیفه ؟ گر چه ماهیت شما هم برای همه روشنه ولی نباید با این صراحت جبهه گیری کنید . خوب بود مسولین پرسپولیس با یک اطلاعیه و عذر خواهی این مورد را جمع و جور میکردند
علی
این چند نفر تو عکس به راحتی قابل شناسائی اند...این تهدید به یک جنایته و باید محاکمه شن
ناشناس
احمق ها.بالاخره به طریقی که هست باید ثابت کنیم جهان سومی عقب افتاده هستیم یا نه.
شهرام
پرسپولیسی ها مظهرونمونه بی ادبی هستن