سه‌شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۹

یک دیپلمات روس دیگر کشته شد

کد خبر : ۱۷۱۵۴۷

رسانه‌های محلی اعلام کردند، چند ساعت پس از انتشار خبر ترور سفیر روسیه در ترکیه، جسد یک دیپلمات دیگر روس نیز که به ضرب گلوله کشته شده بود، در خانه‌اش واقع در مسکو کشف شد.

به نوشته روزنامه میرر، جسد پتر پولشیکف، دیپلمات 56 ساله روسی در حالی که گلوله‌ای به سرش برخورد کرده بود در آپارتمانش واقع در مسکو پیدا شد. این تیراندازی ادعا شده درست چند ساعت پس از انتشار اخبار ترور آندری کارلوف، سفیر روسیه در ترکیه صورت گرفت.

خبر قتل پولشیکف توسط شبکه تلویزیونی Ren TV گزارش شد و در آپارتمان این دیپلمات عالی رتبه دو پوکه و یک اسلحه نیز زیر روشویی سرویس بهداشتی کشف شده است.

جزئیات این رویداد هنوز مشخص نشده و پلیس در حال بررسی تمامی تئوری‌های ممکن درخصوص مرگ پولشیکف است. براساس گزارشات در زمان تیراندازی همسر این دیپلمات در آپارتمان حضور داشته اما حالش خوب است.

گفته شده که پولشیکف یکی از مقامات ارشد در بخش آمریکای لاتین وزارت امور خارجه روسیه بوده است.

برخی گزارشات مدعی هستند که پولشیکف از وزارت امور خارجه خارج شده بود اما هنوز مشخص نیست که آیا در بخش‌های دیگر دولت مسکو خدمت می‌کرده یا خیر.


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
مردم از اين خبرهاي بد راجع به روسيه خوشحال مي شوند زيرا اين كشور را كشوري ديكتاتور و وحشي مي دانند.
علیرضا
سلام:اقای ناشناس چندنفر امثال شما درایران باشد نیازی به دشمن خارجی نیست.
ناشناس
داعش می دونه باید روسی اروپایی و آمریکایی بکشد چون کشتن ایرانی پشم هم حساب نمیشه الان دنیا ترسیده
ناشناس
تظاهرات مقابل سفارتخانه های روسیه و ایران در کشورهای عربی و اسلامی به علت نقش مخرب این دو کشور در جنگ سوریه و حمایت از دیکتاتوری بشار اسد
ناشناس
واقعا ایران که این همه دم از بشر دوستی میزند ....
ناشناس
بعد این تظاهراتها در کشورهای دموکراتیک و خیلی اسلامی عربستان، قطر، امارات و... بوده
ناشناس
روسیه در دنیا منزوی شده چون با دخالت در جنگ سوریه باعث تشدید خشونت ها و کشتار و آوارگی مردم سوریه شده