محاکمه بازیگر جوان به خاطر قتل غیر عمد در تهران
کد خبر : ۱۷۲۶۲۷
امید.ز بازیگر معروف سینما و تلویزیون، به اتهام تصادف مرگبار با خودوی لوکساش با یک خودرو در دادگاه محاکمه شد.
به گزارش خدمت؛ مدتی قبل خبر تصادف خودروی کمری با یک خودروی شاسی بلند گرانقیمت و مدل بالا به پلیس و اورژانس اعلام شد. بلافاصله نیز مأموران وارد عمل شدند و با حضور در محل حادثه مشخص شد در پیچ تند یکی از خیابانهای شمال پایتخت خودروی شاسی بلند، از سمت راست راننده با خودروی تویوتا تصادف کرده که سرنشین تویوتا نیز بشدت آسیب دیده بود.
بلافاصله مرد جوان مصدوم به بیمارستان منتقل شد؛ ولی او بهعلت شدت جراحات وارده، جان سپرد. در تحقیقات صورت گرفته توسط مأموران راهنمایی و رانندگی، مشخص شد مقصر این تصادف، راننده خودروی شاسیبلند است که یکی از بازیگران معروف سینما و تلویزیون است.
سپس برای بازیگر جوان که در این حادثه نقش داشت، پروندهای به اتهام قتل غیر عمد تشکیل و پس از تکمیل تحقیقات به دادگاه ارجاع شد. این بازیگر با حضور در دادگاه گفت: نیمه شب به خانه برمیگشتم که راننده تویوتاکمری با من کورس گذاشت و در یک پیچ تند، کنترل خودرو را از دست دادم و با پهلوی راست خودروی تویوتا تصادف کردم. شدت تصادف به حدی بود که باعث مرگ سرنشین جوان خودرو شد؛ اما از این حادثه بسیار ناراحت هستم؛ ولی تأکید میکنم در زمان وقوع حادثه، وضع جسمی بدی نداشتم. این در حالی است که تحقیقات صورت گرفته در صحنه حادثه، حکایت از آن داشت که بازیگر جوان وضع جسمی عادی نداشته است.
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
تصادف و سهل انگاری، فقط یه لحظه کافیه که بیداد کنه.
الان که طرف به مشکل خورده، نزنید تو سرش، هیچ کس از بودن در این وضعیت لذت نمیبره.
من هنوز اجاره نشینم اما هر کسی حق داره که امکانات بهتر زندگی کردن را داشته باشه ورای اینکه ممکنه بلد نباشه.
ببین چی شده که یه بازیگر درجه 3 تو شمال شهر تهران زندگی میکنه و ماشین شاسی بلند لوکس داره
نقاش ملک سلیمان مست بوده!
آفرین به شما مردم ایران
بازم الگوتون همین بازیگرها 2 زاری باشن که از بس تو دوران تحصیلشون تو سری خوردن و شاگرد تنبل بودن که الان با پول شما عقده گشایی کنن به خودتون
ایرانی تو لیاقتش رو داری. لیاقت همین بازیگرها و فوتبالیست ها رو