شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۵

تجاوز یک داعشی به ۲۰۰زن عراقی

کد خبر : ۱۷۳۱۳۹

یک داعشی که به دست نیروهای کُرد عراقی دستگیر شده، اعتراف کرد که به بیش از 200 زن عراقی تجاوز کرده است.

به گزارش مشرق، عمار حسین، جوان داعشی که اکنون در زندان ادارۀ اطلاعات کردستان عراق است، به خبرگزاری رویترز گفت مفتیان و رهبران داعش به او و دیگران اجازه داده بودند به هر تعداد از زنان ایزدی و دیگر اقلیت ها که خواستند، تجاوز کنند.

این داعشی دستگیر شده، همچنین، گفت از زمان پیوستن به داعش در سال 2013، 500 نفر را نیز کشته است. او ضمن توضیح آموزش هایی که برای آدم کشتن دیده بود، گفت این کار در آغاز سخت بود اما هر روز آسان تر شد.

این جوان 21 ساله افزود از 14 سالگی به افراط گرایی جذب شد. این کار به دست امام جماعت محله شان در موصل انجام شد و سبب شد او به القاعده و در ادامه به داعش بپیوندد.

منبع: رویترز _ رکنا

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
مسلمونا وقتی به ایران حمله کردن تا ما به اسلام ایمان آوریم چه کردن ؟
ناشناس
اینکه می گویند از حیوان هم بدتر اینه
مهدی
سلام.لطفا به حیوانات بی گناه زبان بسته توهین نکنید.کدام حیوانی رو دیدید که به 200 حیوان دیگه تجاوز کنه؟
حتی اونا هم به یه اصولی معتقدند و هیچ وقت دست به کشتار بی حساب و کتاب موجودات دیگه به خاطر تفاوت داشتن با اونها نمیزنند.
ناشناس
حیوون
مسعود
چرا به حیوون توهین میکنی؟
حیوون که شرفش از همه اینا بیشتره