بازارهای اشباع تقاضا دارند اما بورس نه!/ بورس نیازمند ابزار جذب نقدینگی
کارشناس بازارسرمایه گفت: درحالیکه بازارسکه به مرز اشباعشدن رسیده اما کماکان تقاضای خرید با آگاهی از وجود حباب در این بازار کاهش نیافته است.
کد خبر : ۱۷۷۸۶۵
محمد روحی رئیس هیات مدیره کارگزاری توازن بازار در گفتوگو با بورس نیوز درباره انتقال نقدینگی از بازارسرمایه به سایر بازارها گفت: بورس نیازمند ارائه ابزارهای جذب سرمایه و نقدینگی مازاد اقتصاد در شرایط فعلی محیط کسبوکار کشور بوده چراکه بازارهای اشباع سکه و ارز کماکان مشتری دارند اما اقبال به بورس چندان مطلوب نیست.
وی ادامه داد: بازارسکه طی هفته گذشته به مرز اشباعشدن رسید اما یکرخداد کوچک باعث جذب مجدد نقدینگی در این بازار شد و کماکان با آنکه مردم نسبت به حباب این بازار اطلاعات کافی دارند، اما تقاضا در این بازار اشباع نشده است.
روحی تاکید کرد: عدم ورود نقدینگی به بورس حاکی از بیمیلی سرمایهگذاران به این بازار بوده در حالی که بورس امنیت مالی تضمینشدهای به نسبت سایر بازارهای فرعی دارد.
برچسب ها :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
اخه کلمه نظر در این کشور اصلا وجود دارد که شما میگی نظر شما، بلا فاصله حذفش می کنید