سه‌شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۲
اهالی مستطیل شیشه ای تالار

آیاشگفتی ساز بعدی این صنعت است؟

به اعتقاد اهالی تالار قیمت فعلی سهام گل گهر ، چادر ملو و توسعه معادن وفلزات با دید کوتاه مدت و نوسان گیری به حداکثر خود رسیده و پا فشاری بیش از حد بر این سهام با دید نوسان گیری تا حدی خطرناک و پر ریسک است.
کد خبر : ۲۳۶۲۲

به گزارش بورس نیوز طی معاملات امروز سهام دو شرکت اصل چهل و چهاری مجددا شاخص بورس را در مدار رشد قرار دادند بطوریکه سهام فولاد مبارکه با 16 واحد و سهام پالایش نفت اصفهان با 15 واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند.

امروز قصد داریم خیلی کوتاه از بازار و روند آینده آن صحبت کنیم چراکه اهالی تالار حرکات اخیر فعالان و سرمایه گذاران را تک قطبی می دانند.

اگرچه در حال حاضر سهام بسیاری از شرکت ها قابلیت رشد و پتانسیل صعود را دارند اما دلایلی مشخص و بعضا نا مشخص سبب شده تا فعالان تنها به سراغ یک صنعت هجوم آورند بطوریکه هم اکنون سهام سنگ آهنی چه از سوی سرمایه گذاران حقیقی و چه از سوی حقوقی ها مورداقبال قرار گرفته و همین امر سبب رشد قیمت و تشکیل صف خرید در وضعیت متعادل تا نزولی روزهای اخیر برای آنها شده است.

به اعتقاد اهالی تالار قیمت فعلی سهام گل گهر ، چادر ملو و توسعه معادن وفلزات با دید کوتاه مدت و نوسان گیری به حداکثر خود رسیده و پا فشاری بیش از حد بر این سهام با دید نوسان گیری تا حدی خطرناک و پر ریسک است.

براساس این گزارش طی معاملات امروز حجم و ارزش معاملات حاکی از بازگشت بازار به روند صعودی می باشد از همین رو پیش بینی ایجاد صف خرید مجدد برای سهام برخی شرکت ها دور از دسترس نیست.

در پایان بدنیست هم اکنون که بیشتر سهام شرکت ها  از صنایع مختلف رشدی معقول و تا حدودی دور از انتظار داشته اند نیم نگاهی هم به صنعت داروسازی و سهام برخی شرکت های فعال در این گروه داشته باشیم شاید شگفتی بعدی بورس در دست دارویی ها باشد. اهالی تالار نسبت به سهام دو شرکت دالبر و دکوثر خوشبین هستند.

با عرض پوزش از مخاطبان امروز بروزرسانی بخش اطلاعات شاخص بدلایل فنی میسر نبود .
اشتراک گذاری :
ارسال نظر