شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۶
مستطيل شيشه اي تالار

یک ادعا !

بورس امروز بازار فروش بود چراکه اغلب سهام شرکتها با معاملات پر حجمی روبرو شدند بطوریکه بیشترین حجم معامله را روی سهام شرکتهای حفاری شمال ، فولاد مبارکه ، بانک سینا ، توسعه معادن روی و زامیاد شاهد بودیم .
کد خبر : ۲۳۷۲۸

با اتمام ساعات معاملات روز شنبه 88.6.14 شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) با 66 واحد کاهش به رقم 9679 واحد رسيد . همین وضعيت را در شاخص بازار دوم (تالار فرعي) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 20 واحد کاهش عدد 16117واحد را تجربه كرد. شاخص كل نيز در روز جاري با 68 واحد کاهش به رقم 11678 واحد رسيد.

گفتني است ارزش كل معاملات اين روز به رقم 134 میلیارد ریال رسید.

همچنین در این روز نماد خساپا با 5 واحد افزایش شاخص ، بیشترین تاثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل فولاد با 15 واحد کاهش ، بیشترین تاثیر منفی را بر روی شاخص داشت.

به گزارشبورس نیوز ؛ بورس امروز بازار فروش بود چراکه اغلب سهام شرکتها با معاملات پر حجمی روبرو شدند بطوریکه بیشترین حجم معامله را روی سهام شرکتهای حفاری شمال ، فولاد مبارکه ، بانک سینا ، توسعه معادن روی و زامیاد شاهد بودیم .

بر اساس این گزارش با رأی اعتماد مجلس به وزراء اقتصاد و صنایع پیش بینی می شود ابهامی از جهت نحوه و چگونگی تصمیمات این وزراء وجود نداشته و بازار با نحوه مدیریت آنها آشنامی باشد .

بر این اساس امروز شاهد تشکیل صف خرید برای سهام کروی بودیم چراکه گفته می شود قطعیت واگذاری انگوران با ماندنی شدن محرابیان حتمی است .

از سوی دیگر امروز در نماد حفاری شمال نیز شاهد حجم معاملات بیش از 51 میلیون سهمی بودیم بطوریکه نماد این شرکت ابتدای معاملات را با صف خرید آغاز کرد .گفته می شود همچنان احتمال تعدیل سود در نماد حفاری وجود دارد .

همچنین در نماد سنگ آهنی ها نیز شاهد صف فروش و حجم معاملات بالا می باشیم به اعتقاد اهالی تالار با توجه به رشد چادر ملو و گل گهر احتمال تعدیل سود در نماد ومعادن و رسیدن به قیمتهای 510 تومان بسیار زیاد است .

در پایان اهالی تالار معتقدند احتمال رشد شاخص ها و مثبت شدن قیمت سهام شرکت ها از روز سه شنبه بعید نمی باشد. حال علت این مدعا چیست ؟ هنوز خبری نداریم !

اشتراک گذاری :
ارسال نظر