سه‌شنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۲
در بازارهای جهانی رخ داد؛

افزایش قیمت مس در بورس فلزات لندن

روز گذشته، قیمت مس در LME نسبت به روز معاملاتی پیشین، ۰٫۱ درصد افزایش یافت و به هشت هزار و ۴۳۰ دلار رسید.
کد خبر : ۲۷۲۱۶۳

به گزارش بورس نیوز، قیمت مس در روز دوشنبه دوم مرداد ماه در معاملات بورس فلزات لندن نسبت به روز جمعه ۳۰ تیر ماه، ۰٫۱ درصد معادل ۸ دلار نسبت به روز معاملاتی قبل از آن افزایش یافت و نسبت به هفته پیشین، ۰٫۴ درصد افت را تجربه کرد و به هشت هزار و ۴۳۰ دلار رسید. قیمت مس در روز جمعه ۳۰ تیر ماه، هشت هزار و ۴۲۲ دلار بود.

قیمت سه ماهه مس در معاملات روز دوشنبه دوم مرداد ماه، ۰٫۲ درصد معادل ۱۹ دلار نسبت به روز معاملاتی قبل افزایش یافت و نسبت به هفته پیشین بدون تغییر باقی ماند.

روند قیمت و موجودی انبار مس در بورس فلزات لندن طی دو هفته اخیر نشان می‌دهد که موجودی مس در انبار‌های بورس فلزات لندن در روز دوشنبه دوم مرداد ماه، با افزایش ۳۲۵ تنی، از ۵۹ هزار و ۹۰۰ تن به ۶۰ هزار و ۲۲۵ تن رسیده است.

روز دوشنبه دوم مرداد ماه در بورس فلزات لندن، قیمت مس در شرایط کانتنگو به سر می‌برد. اختلاف قیمت سه ماهه و نقدی در این روز، برابر با ۳۸ دلار بر تن گزارش شده که نسبت به جمعه ۳۰ مرداد ماه، با افزایش ۱۱ دلار بر تن همراه بوده است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر