چهارشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۳
مدیرکل دفتر صنایع خودرویی وزارت صمت گفت:

تولید خودروهای اقتصادی مورد توجه است

مدیرکل دفتر صنایع خودرویی وزارت صمت گفت: در طرح تحول صنعت خودرو، بحث خورو‌های اقتصادی مورد توجه قرار گرفته است.
کد خبر : ۲۶۱۴۶۴

بورس نیوز: عبداله توکلی لاهیجانی، مدیرکل دفتر صنایع خودرویی وزارت صمت اظهار کرد: در طرح تحول صنعت خودرو، بحث خورو‌های اقتصادی مورد توجه قرار گرفته است.

وی افزود: در خودرو‌های اقتصادی مصرف سوخت در کمترین میزان قرار دارد و این موضوع با وزن خودرو در ارتباط است همچنین در خودرو‌های اقتتصادی باید وزن خودرو را کاهش داد در حالیکه نباید از امکانات و تجهیزات آن کاست.

توکلی اضافه کرد: خودروساز و قطعه ساز قرارداد بلندمدت و تعاملی با هم ندارند ضمن اینکه قطعه سازان یک محصول در طول سال‌های مختلف تغییر می‌کنند و واسطه‌هایی بین قطعه ساز و خودروساز قرار دارد که باعث افزایش قیمت می‌شوند.

­مدیرکل دفتر صنایع خودرویی وزارت صمت بیان کرد: ما اکنون با تولید سالانه حدود ۹۰۰ هزار خودرو، رتبه هجدهم دنیا در تولید خودرو را داریم و هدف‌گذاری شده تا به تولید ۳ میلیون دستگاه در سال برسیم.

وی خاطرنشان کرد: شاخص‌های نظیر نیروی کار ارزان، انرژی ارزان و نیروی مهندسی فراوان باعث شده تا ما ظرفیت افزایش تولید و رشد صنعت خودرو را نسبت به شرکت‌های خارجی داشته باشیم.

توکلی گفت: ما در قوای محرکه ظرفیت تولید برای ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار خودرو را داریم و در خط بدنه هم این ظرفیت‌ها برای رسیدن به هدف ۳ میلیون دستگاه در سال وجود دارد.

مدیرکل دفتر صنایع خودرویی وزارت صمت گفت: از سال ۹۷ ظرفیت تولید ما کاهش یافت و به نصف رسید و حتی آنچه تولید می‌شد هم کامل نبود و در پارکینگ‌ها می‌ماند.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر