چهارشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۶
تناقض در صحبت های ارکان اصلی سازمان بورس؛

رئیس سازمان بورس : می خرد/ مدیرعامل صندوق تثبیت و مدیر نظارت : نمی خرد

کد خبر : ۲۶۴۲۹۹

بورس نیوز:

امروز جلسه‌ای در سازمان بورس برگزار شد و در آن امیر مهدی صبائی مدیر نظارت بر ناشران بازار سرمایه و پیمان حدادی مدیرعامل صندوق تثبیت در این جلسه حاضر شدند و به سئوالات خبرنگاران پاسخ دادند.
خبرنگار بورس نیوز در یکی از سئوال‌های خود عنوان کرد که خرید‌های صندوق توسعه ملی به چه نحو و در چه نماد‌هایی انجام می‌شود و آیا این خرید‌ها با صندوق تثبیت بازار سرمایه هماهنگ است یا خیر؟

در پاسخ پیمان حدادی عنوان کرد که صندوق توسعه ملی خرید مستقیمی در بازار سرمایه ندارد و این صندوق به شکل غیر مستقیم و توسط صندوق تثبیت بازار سرمایه اقدام به خرید سهام در بازار سرمایه می‌کنند. مطلبی که تایید امیر مهدی صبائی مدیر نظارت بر ناشران بازار سرمایه را به همراه داشت. این صحبت‌ها در حالی مطرح می‌شود که مجید عشقی، رئیس سازمان بورس اوایل آبان ماه عنوان کرده بود، که صندوق توسعه ملی به شکل مستقیم و با کد معاملاتی اختصاصی به خرید در بازار سهام اقدام کرده است.

 

 

پایان مطلب

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
وقتی رییس بورس سابق رو با ان همه سواد بر می داریم و عشقی .... و جاش می زارید معلومه چه خواهد شد عشقی در حد یک سهام دار تازه وارد هم سواد و عرضه نداره از دانشگاه صادق چه انتظاری میشه داشت همشون ....... تر از هم
ناشناس
از ... های دانشگاه ام صادق چه اننظاری دادید
سهامدار خرد دزد زده در بورس
دولتمردان دزد 2 سال قبل پول مارو خوردن کسی هم چیزی بهشون نگفت چرا که سر همشون تو یک آخوره.
ناشناس
قیافه .رئیس بورس گویای همه چیز هست. جنس .هستن. یکی از یکی .تر. دار و دسته صالح آبادی .همشون. .