فارس:كاهش 13 درصدي قيمت سهام در برابر افزايش سود
سود هر سهم شركت گل گهر در حالي 13 درصد افزايش يافت كه در برابر حيرت همگان قيمت سهام اين شركت 13 درصد كاهش يافت.
شركت گل گهر در حالي سود هر سهم را با 13 درصد افزايش از 2هزار و 103 ريال به 2هزار و 384 تعديل كرد كه باتوجه به اين تعديل مثبت انتظار فعالان بازار بر اين بود مطابق معمول قيمت سهام شركت بعد از افزايش سود در روز بازگشايي با افزايش مواجه شود اما نه تنها قيمت سهم گل گهر افزايش نيافت بلكه در برابر حيرت كارگزاران و سرمايه گذاران نرخ هر سهم اين شركت معدني 13 درصد كاهش يافت و قيمت سهام آن از 2هزار و 438 تومان به هزار و 772 تومان رسيد .
اين رويداد كم سابقه در شرايطي رخ داد كه يكي از كارگزاران بورس به فارس گفت: بعد از بازگشايي نماد اين شركت و در 3 دقيقه پاياني سيستم معاملات دچار اختلال عمدي يا سهوي شد و برخي از خريداران موفق به فروش سهام اين شركت شدند.
علي صحرايي ناظر بازار نيز ضمن رد اين اظهار نظر ابراز داشت: سيستم معاملات به جز در مورد سهام مپنا امروز دچار اختلال نشد و افزايش يا كاهش قيمت سهام هيچ شركتي در روال عادي معاملات هيچ تأثيري ندارد.
