{mosimage}با در نظر گرفتن مصالح اقتصادهای ملی این کشورها و محدودیت های بین المللی برای تضمین عرضه پایدار منابع انرژی، فروش گاز طبیعی با توجه به قیمت های بین المللی صورت خواهد گرفت.

"> روسیه با قیمت بین المللی گاز می خرد!

بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۱:۳۲

روسیه با قیمت بین المللی گاز می خرد!

{mosimage}با در نظر گرفتن مصالح اقتصادهای ملی این کشورها و محدودیت های بین المللی برای تضمین عرضه پایدار منابع انرژی، فروش گاز طبیعی با توجه به قیمت های بین المللی صورت خواهد گرفت.

کد خبر : ۱۲۲۳۰
روسیه با قیمت بین المللی گاز می خرد!

گروه بین الملل بورس نیوز- شرکت گاس پروم روسیه پس از نشست خود با شرکت های ملی نفت گاز� سه کشور ترکمنستان، ازبکستان و قزاقستان ، اعلام نمود که سه کشور مذکور ، از سال 2009 میلادی گاز طبیعی تولیدی خود را به قیمت های جهانی، یعنی بیش از قیمت های کنونی، به فروش خواهند رساند. در خلال این نشست عنوان شد که «با در نظر گرفتن مصالح اقتصادهای ملی این کشورها و محدودیت های بین المللی برای تضمین عرضه پایدار منابع انرژی، فروش گاز طبیعی با توجه به قیمت های بین المللی صورت خواهد گرفت».

در اوایل ماه ژانویه سال جاری وزیر انرژی وضعیت روسیه بیان کرده بود که این کشور در حال بررسی استفاده از فرمول مشابه بازارهای اروپایی در قراردادهای خرید گازطبیعی با کمک کشورهای آسیایی میانه می باشد.

بر اساس قرارداد گاس پروم با شرکت نفت و گاز ترکمنستان، شرکت روسی برای هر هزار متر مکعب از گاز طبیعی تولیدی ترکمنستان در نیمه ابتدای سال 2008 میلادی 130 دلار می پردازد در نیمه دوم سال نیز این قیمت به 150 دلار خواهد رسید. همین الگو نیز در قرارداد با شرکت نفت و گاز ازبکستان رعایت شده است.

به نظر می آید که اخبار اخیر، مذاکرات گاس پروم با اوکراین را تحت تاثیر قرار دهد. در حال حاضر اوکراین در ازای خرید گاز طبیعی از کشورهای آسیایی مرکزی، 5/179 دلار در هر هزار متر مکعب می پردازد. روسیه و اوکراین مشاجرات طولانی مدتی را پیرامون وضعیت انتقال گاز طبیعی به اوکراین در ماههای گذشته پشت سر گذاشته اند.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر