ترکیدن حباب قیمت مسکن جهانی می شود
{mosimage}ترکیدن حباب قیمت مسکن در ایالات متحده ، اکنون در حال تبدیل به یک پدیده جهانی است . قیمت مسکن از ایرلند تا سواحل اسپانیا و حوزه دریای بالتیک و حتی در بخش هایی از شمال هند در حال کاهش است .
گروه بین المللی بورس نیوز- ترکیدن حباب قیمت مسکن در ایالات متحده ، اکنون در حال تبدیل به یک پدیده جهانی است . قیمت مسکن از ایرلند تا سواحل اسپانیا و حوزه دریای بالتیک و حتی در بخش هایی از شمال هند در حال کاهش است .
بنابر گزارش بورس نیوز در اسپانیاو بریتانیا ، بازار مسکن که همواره در دهه گذشته با رشد مناسب قیمتی مواجه بوده ، هم اکنون دچار کسادی شدید شده و به نظر می آید که قیمت ها در حال نزدیک شدن به کف خود می باشند. کارشناسان اعتقاد دارند که تصحیح قیمت مسکن در برخی کشورها حتی به مراتب وخیم تر از ایالات متحده خواهد بود .
هم اکنون در کشورهایی که قیمت مسکن در گذشته نسبت به ایالات متحده متورم تر بوده است .
هراس قابل توجهی میان مردم و بخصوص آنهایی که از وام های رهنی استفاده کرده اند ، پدید آمده است .
کسادی بازار مسکن حتی تا اروپای شرقی نیز کشیده شده است . البته قیمت مسکن در این کشورها نسبت به اروپای غربی ، با کاهش کمتری همراه است .
در هند و جنوب چین بازار مسکن به خواب عمیقی فرو رفته است . در این کشورها ، به دنبال افول شدید بازارهای بورس ، پس از عملکرد مثبت خیره کننده سال قبل ، به نظر می آید که سرمایه گذاران دیگر توان مالی برای معامله املاک و مستغلات را ندارند . فروش آپارتمان در هنگ کنگ نیز اخیرا کاهش یافته است . این در حالی است که بازار خرید و فروش آپارتمان در هنگ کنگ همواره از حرارت خاصی برخوردار بوده است .
در دهلی و برخی دیگر از شهرهای هند ، کاهش قیمت مسکن در طول یکسال گذشته 20 درصد گزارش شده است .
