مهر:40 هزار میلیارد ریال سهم یارانه ها از بودجه
معاون وزیر بازرگانی سهم یارانه کالاهای اساسی از بودجه سال 87 را 40 هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: از این رقم حدود 320 میلیارد ریال برای تنظیم بازار کالاهای خاص در اختیار وزیر بازرگانی قرار می گیرد.
محمدصادق مفتح در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص میزان یارانه کالاهای اساسی در بودجه 87 گفت: سرجمع یارانه کالاهای اساسی در بودجه سال 87 به میزان 40 هزار میلیارد ریال تعیین شده که البته تصمیم گیری نهایی در خصوص چگونگی پرداخت یارانه کالاهای اساسی به صورت جزئی هنوز صورت نگرفته است.
معاون وزیر بازرگانی افزود: سرجمع رقمی که بعنوان یارانه کالاهای اساسی در بودجه تعیین شده، تفاوت زیادی با سال گذشته نداشته و کاهش زیادی نشان نمی دهد.
وی تصریح کرد: میزان یارانه در نظر گرفته شده برای کالاهای اساسی 4هزار میلیارد تومان است که جلسات برای جزئیات پرداخت و اختصاص یارانه به هرکالا در حال برگزاری است و با نهایی شدن، جزئیات آن منتشر می شود.
مفتح در خصوص یارانه کالاهایی که به تناسب موضوع با مشکل در تنظیم بازار مواجه می شوند گفت: از رقم مذکور، مبلغی بنا به موضوع و تناسب کالاهایی که مشکل تنظیم بازاری می یابند، در اختیار وزیر بازرگانی قرار می گیرد؛ که سال گذشته این رقم 320 میلیارد ریال بود، امسال نیز رقمی پیش بینی شده که در اختیار وزیر بازرگانی برای تنظیم بازار قرار می گیرد.
وی اظهار داشت: برای آن بخشی که در اختیار وزیر بازرگانی قرار می گیرد، موضوع مشخصی تعریف نشده که بسته به مورد، وزیر در خصوص اختصاص یارانه برای تنظیم بازار به کالایی خاص تصمیم گیری و هزینه می کند.
