سنا:صدور مجوز افزایش سرمایه شرکت فنرسازی زر
مدیریت نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس و اوراق بهادار مجوز افزایش سرمایه شرکت فنرسازی زر (سهامی عام) را صادر کرد .
به گزارش سنا ، این مدیریت اعلام کرد : تقاضای افزایش سرمایه و انتشار سهام جدید شرکت فنرسازی زر درسازمان بورس و اوراق بهادار مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت مغایرتی با قوانین و مقررات مربوطه مشاهده نشد .
افزایش سرمایه 40 هزار میلیون ریالی شرکت فنرسازی زر با انتشار 40 میلیون سهم (ارزش اسمی هر سهم یک هزار ریال ) و از محل اندوخته طرح توسعه ( 352/3 میلیون ریال) و مطالبات و آورده نقدی سهامداران ( 648/ 36 میلیون ریال) تامین خواهد شد که موضوع افزایش سرمایه این شرکت اصلاح ساختار مالی و افزایش سرمایه در گردش اعلام شده است.
بر اساس ماده 21 قانون بازار اوراق بهادار کشور ، ثبت اوراق بهادار نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به منظور حصول اطمینان از رعایت مقررات قانونی و مصوبات این سازمان و شفافیت اطلاعاتی است که این موضوع به منزله تایید مزایا، تضمین سودآوری یا توصیه و سفارشی درباره شرکت یا طرح مرتبط با اوراق بهادار توسط این سازمان نیست.
شروع پذیرهنویسی این شرکت حداکثر تا شصت روز پس از تاریخ مجوز امکانپذیر است که عدم پذیرهنویسی در مهلت مقرر موجب ابطال مجوز شده و انجام آن مستلزم اخذ مجوز جدید از سازمان بورس و اوراق بهادار خواهد بود.
