رشد 17 درصدی پارس خودرو در شش ماهه اول سال
بر پایه این گزارش خودروهای پراید GTX ، رونیز ، ماکسیما ، مگان و تندر 90 از جمله خودروهایی هستند که در شش ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته از رشد تولید چشمگیری برخوردار شده اند .
همچنین در ارزشیابی های کیفی بعمل آمده توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران ، که به صورت مستمر و هفتگی انجام می شود در بیشتر موارد اعلام شده ، خودروهای سواری و وانت این شرکت در رده بهترین های تولید داخل قرار گرفته اند .
در این گزارش آمده است با توجه به اینکه تنها شركت هايي در رتبه هاي برتر قرار مي گيرند که سالانه بیش از 30 درصد رشد فروش داشته باشند ، شرکت پارس خودرو با گذر از مرز 17 درصد رشد در شش ماهه نخست سال 87 و همچنین برنامه های افزایش تولیدی در دست اجرا ، می تواند در پایان سال در زمره شرکت های برتر سال قرار گیرد . و این میزان رشد تولید و فروش نشانه قابلیت های شرکت پارس خودرو در زمینه ورود به بازاهای جهانی است .
