در پي منفي شدن شاخص
ترمز شاخص بدست " فخور "،" حكشتي "،" اخابر "
تا اين لحظه سهام شركت مخابرات با 89/43 واحد ، فولاد خوزستان با 63/9 واحد و كشتيراني جمهوري اسلامي با 31/6 واحد بيشترين تأثير را تا اين لحظه بر منفي شدن شاخص بورس داشته اند .
بنا برگزارش بورس نيوز ؛شاخص بورس از ساعت 9:11 دقيقه امروز علي رغم اينكه پيش بيني مي شد با توجه به مثبت شدن شاخص و رشد قيمت سهام اكثر شركتها در روز چهارشنبه شاخص بورس امروز رشد نمايد اين امر محقق نشد و تا اين لحظه سهام شركت مخابرات با 89/43 واحد ، فولاد خوزستان با 63/9 واحد و كشتيراني جمهوري اسلامي با 31/6 واحد بيشترين تأثير را تا اين لحظه بر منفي شدن شاخص بورس داشته اند .
شايان ذكر است كه سهام شركت مخابرات لحظاتي پيش با صف فروش همراه شدكه پس از معامله بيش از 40 ميليون سهمي همچنان در قيمت 2041 ريال در حدود 14 ميليون صف فروش دارد.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
