بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۵

مهر : پرونده افزایش دستمزد کارگران به دیوان عدالت اداری رفت

کد خبر : ۱۹۵۲۰
عضو هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران از ارسال پرونده افزایش دستمزد سال 88 کارگران به دیوان عدالت اداری به درخواست نمایندگان کارگری خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر دوشنبه اولین گردهمایی ماهیانه شوراهای اسلامی کار استان تهران با حضور تعدادی از نمایندگان گروه های مختلف کارگری برگزار شد که در این ارتباط قطعنامه ای در 8 بند تهیه و قرائت شد.
 
علی دهقان کیا عضو هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران در حاشیه این گردهمایی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تشریح بندهای مختلف قطعنامه، گفت: یکی از مهمترین درخواستهای کارگران مربوط به حداقل دستمزد سال 88 است که از این طریقریال ما ضمن تشکر از نمایندگان کارگری عضو شورای عالی کار در امضای نکردن مصوبه یاد شده، خواهان اجرای مصوبه اول دستمزد هستیم.
 
 به گزارش مهر، مصوبه اول شورای عالی کار از افزایش 25 درصدی حداقل دستمزد کارگران در سال 88 حکایت داشت که این شورا سپس در جلسه ای با تجدینظر در مصوبه قبلی خود، دستمزد کارگران در سال جاری را به 20 درصد کاهش داد.
 
عضو هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران اظهار داشت: یکی دیگر از مهمترین مواردی که به ایجاد اشتغال و افزایش امنیت شغلی در واحدهای تولیدی و صنعتی منجر می شود ساماندهی کارگران دارای قرارداد موقت و پیمانی است که از این طریق خواهان به وجود آمدن افزایش انعقاد قراردادهای دائم بین نیروی کار و کارفرما از طریق وضع قوانین جدید هستیم.
 
وی در ادامه به یکی دیگر از بندهای قطعنامه اشاره کرد و افزود: یکی دیگر از موارد بررسی شده در گردهمایی مربوط به صندوق سازمان تامین اجتماعی است که همانطور که مشخص است مربوط به کارگران بوده که اخیرا اساسنامه آن دستخوش تحول شده است و احساس می شود علاوه بر نادیده گرفتن نظرات کارگری حقوق این قشر نیز نادیده گرفته شده است.
 
این مقام مسئول حوزه کارگری بحث دیگر را مربوط به تغییر نام بانک رفاه کارگران دانست و بیان داشت: با توجه به اینکه رئیس جمهور در 13 آبان 86 بر اساس رای دیوان عدالت اداری خواهان تغییر نام این بانک از بانک رفاه به بانک رفاه کارگران شده بود ولی متاسفانه تا کنون اقدامی صورت نگرفته که این مورد نیز از مشکلات مطرح شده است.
 
دهقان کیا رعایت اصول مهم 3 جانبه گرایی برای بهبود وضعیت اشتغال و افزایش تولید در تصمیم گیریها را خواستار شد و خاطر نشان کرد: انتظار داریم در تصمیم گیری ها مانند گذشته اصول 3 جانبه گرایی (دولت، کارگر، کارفرما) رعایت شود تا از این طریق تمامی مصوبات بر اساس نظر هر 3 گروه اتخاذ شود. عضو هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران در پایان سخنانش به روز جهانی کارگر در 11 اردیبهشت ماه سال جاری اشاره کرد و افزود: با توجه به موارد ذکر شده امیدواریم دولت و مجلس بتوانند درخواستهای گروه کارگری را پاسخ گویند تا کارگران مجبور نباشند شکایت خود را از طریق مراجع قضایی کشور و یا حتی سازمان بین المللی کار (ILO) مطرح کنند.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر