تسریع در اجرای طرح توسعه ای پتروشیمی آبادان صورت گرفت
به گزارش بورس نیوز ؛ شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمیایی تامین و صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت سهامی بیمه ایران سهامداران عمده این شرکت محسوب می شوند.
گفتنی است سهام این شرکت در سه ماه گذشته بیش از 52 درصد در بورس بازدهی داشته است که پس از پتروشیمی فن آوران در رتبه دوم این گروه قرار گرفته است.
آزادی خواه جهرمی مدیر مالی پتروشیمی آبادان در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز در تشریح آخرین وضعیت این شرکت گفت : طبق آخرین گزارشات حسابرسی شده پتروشیمی آبادان 875 ریال سود برای سال مالی 87 محقق ساخته است که دلیل اصلی عدم تحقق پیش بینی های اولیه و نوسانات قیمتی در سال 87 بوده است.
وی در خصوص سود سال مالی 88 نیز خاطرنشان ساخت: 900 ریال سود برای خود شرکت و 929 ریال نیز بصورت تلفیقی پیش بینی شده است که با توجه به شرایط موجود این رقم بطور حتم محقق خواهد شد چرا که در سال جاری متوسط قیمت موثر فروش افزایش چشمگیری یافته است.
همچنین با اتمام عملیات انتقال کارخانه قدیمی پولیکا ، این واحد نیز مجدداً در مدار تولید قرار گرفته است که این موضوع در افزایش تولید شرکت تاثیر دارد.
وی میزان تولید سال 88 را 80 هزار تن اعلام کرد این در حالی است که میزان تولید سال 87 پتروشیمی آبادان 60 هزار تن برآورد شده است.
وی در خصوص طرح توسعه ای در دست اجرای این شرکت نیز به خبرنگار بورس نیوز گفت : با سفر رئیس محترم جمهوری به آبادان و تصویب اختصاص 200 میلیون دلار به این امر ، اجرای این طرح توسعه به زودی پایان می یابد.
وی در بخش دیگری از گفتگوی خود در تشریح برخی از مشکلات تولید در این صنعت گفت : افزایش هزینه های مانند هزینه برق و دستمزد و سیاست گذاری نامناسب در بحث قیمت گذاری فروش محصولات پتروشیمی از جمله موانع رشد سودآوری شرکت های تولید کننده پتروشیمی می باشد که این موضوع موجب تشدید دلال بازی در بازار این محصولات شده است.
وی در پایان وضعیت پتروشیمی آبادان در مقایسه با سایر رقبا در جایگاه بهتری توصیف کرد و افزود با توجه به تامین به موقع منابع مالی و مواد اولیه و عدم بدهی بانکی وضعیت این شرکت در جایگاه مناسبی قرار دارد و به نظر می رسد در سال مالی جاری سقف سود اعلامی محقق گردد.
