ایلنا : عوامل مرموزي عامل ايجاد شكاف ميان مردم و نظام هستند
به گزارش ايلنا، آيتالله اكبر هاشمي رفسنجاني كه در جمع خانوادههاي شهداي هفتم تير سخن ميگفت بزرگترين دستاورد فاجعه هفتم تير را آشكار شدن نقش تودههاي مردم در خنثي كردن توطئههاي تفرقهافكنانه دشمنان در ايجاد شكاف ميان شخصيتهاي موثر و تاثيرگذار انقلاب و مردم دانست و در تشريح شرايط زماني و مكاني وقوع فاجعه هفتم تير سال 60 گفت: تركيب منافقين و التقاط چپ، ليبرال و جريان بنيصدر در صدد بودند كه با حذف شخصيتهاي بسيجكننده مردم و موثر انقلاب، كشور و انقلاب اسلامي را به شكست بكشانند كه دراوايل با انجام ترورهاي حساب شده، تا حدودي نيز موفق شدند ولي پس از ناكامي كامل اين توطئه، انهدام جمعي از دستاندركاران نظام را با كمك عوامل نفوذي خود در فاجعه هفتم تير در دستور كار قرار دادند.
وي با اشاره به ترور شخصيتي شهيد دكتر بهشتي قبل از شهادت ايشان گفت: متاسفانه حجم تخريبهاو اتهامات عليه ايشان به قدري زياد و گسترده بود كه پس از شهادت دكتر بهشتي، امام راحل ايشان را شهيد مظلوم انقلاب ناميدند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با توجه به تحولات اخير پس از انتخابات، آن را فتنهاي پيچيده از سوي عوامل مرموزي دانست كه ايجاد نفاق و جدايي ميان مردم و نظام و سلب اعتماد و اطمينان آحاد مردم از نظام اسلامي را هدف گرفته است.
وي افزود:هر جا تودههاي مردم با هوشياري وارد صحنه شدهاند اين توطئه خنثي شده است.
وي تدبير رهبري معظم انقلاب را در تمديد مهلت شوراي نگهبان براي بررسي بيشتر مسائل و اداي توضيحات قانعكننده و ابهامزدايي از انتخابات بسيار ارزشمند ذكر كرد و گفت: اين اقدام با ارزش مقام معظم رهبري، براي جلب اعتماد و اطمينان مردم به روند انتخابات بسيار موثر است و اميدواريم دستاندركاران اين امر بتوانند به طور دقيق و با رعايت انصاف و عدل و با همكاري كانديداها به اعتراضات قانوني به طور كامل رسيدگي كنند.
هاشمي رفسنجاني، انتخابات صحيح را عرصه تحكيم همدلي و همكاري و تبديل رقابتها و به رفاقتها پس از انتخابات ذكر كرد و گفت: نبايد سوء عملكردها موجب تشديد كينه و تفرقه ميان مردم شود و بايد همه با همدلي و همكاري براي رفع موانع و مشكلات گام برداريم.
رئيس مجلس خبرگان رهبري شهداي هفتم تير و خانوادههاي آنان را بهترين يادگاران و همسنگران ياران انقلاب توصيف كرد و ياد و خاطره شهداي هفتم تير به ويژه شهيد مظلوم شهيد دكتر بهداشتي را گرامي داشت. ايشان شروع ساخت مقتل شهداي هفتم تير را در حد و شان اين شهداي بزرگوار خبري بسيار خوشحالكننده براي مردم ايران دانست.
در آغاز اين ديدار، صباغ رئيس ستاد برگزاري مراسم هفتم تير و قديريان رئيس هيات مديره بنياد هفتم تير به طور جداگانه گزارشي از دستاوردها، عملكرد و برنامههاي اين ستاد و بنياد را به اطلاع رساندند.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
