بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۳۷
طی معاملات هفته گذشته بورس اوراق بهادار :

رشد 200 واحدی شاخص بورس

طی معاملات اولین هفته مرداد ماه در بورس اوراق بهادار شاخص کل به 9765 واحد رسید که نسبت به هفته گذشته با 200 واحد افزایش روبرو بوده است .
کد خبر : ۲۲۴۶۱
طی معاملات اولین هفته مرداد ماه در بورس اوراق بهادار شاخص کل به 9765 واحد رسید که نسبت به هفته گذشته با 200 واحد افزایش روبرو بوده است .

به گزارش بورس نیوز ؛ ارزش کل معاملات سهام در تالار بورس به رقم 1182 میلیارد ریال رسید که نسبت به هفته گذشته 81.9 درصد رشد منفی را نشان داد . حجم سهام و حق تقدم معامله شده در بورس اوراق بهادار نیز با همین روند مواجه بود و با منفی 75 درصد نسبت به هفته گذشته به 822 میلیون سهم رسید . این در حالی است که طی معاملات هفته گذشته شاهد معامله بلوکی و یا عمده سهام مواجه نبودیم.

معاملات بازار اول بورس اوراق بهادار در هفته منتهی به 88.5.7 بالغ بر یک میلیارد ریال شد و در همین مدت بازار دوم بورس نیز معاملاتی به ارزش 99 میلیارد ریال انجام داد که بازار اول با منفی 82 درصد نسبت به معاملات هفته قبل و بازار دوم با منفی 55 درصد نسبت به هفته گذشته معاملات را به انجام رساندند .

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر