ایرنا:چهره هاي شاخص دادگاه امروز
بنا بر اين گزارش همچنين خانم ريس تبعه فرانسه با اتهام جمع آوري اطلاعات و تحريک آشوب طلبان و خانم افشار کارمند محلي سفارت فرانسه از جمله متهمان حاضر در اين جلسه دادگاه هستند.
احمد زيدآبادي روزنامه نگار و دبير کل سازمان دانش آموختگان ايران اسلامي و از عناصر ملي مذهبي است.
علي تاجرنيا عضو شوراي مرکزي عضو جبهه مشارکت، نماينده مشهد در مجلس ششم و مسوول کميته ساماندهي صيانت از آراي ستاد انتخاباتي موسوي مي باشد.
هدايت آقايي نيز عضو ارشد حزب کارگراران و عضو شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات است.
جواد امام هم رييس ستاد انتخاباتي ميرحسين موسوي در تهران بوده و سيد شهاب الدين طباطبايي از اعضاي جبهه مشارکت است که در انتخابات نيز رييس ستاد ملي جوانان حامي موسوي بود.
قرار بود دومين جلسه دادگاه روز پنجشنبه 5/88/15 برگزار شود اما بيش از 10 نفر از وکلاي متهمان پس از ابلاغ کيفرخواستهاي انفرادي، جهت تدارک دفاعيه حداقل تا صبح شنبه 5/88/17 تقاضاي استمهال و تجديد وقت کردند که مورد موافقت قاضي صلواتي، رئيس دادگاه قرار گرفت.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
