بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۱

دنیای اقتصاد : حضور «ملت» در «مخابرات» قطعي شد

کد خبر : ۲۵۳۶۰
خريدار بلوك مخابرات از احتمال پرداخت پيش از موعد ثمن نقدي معامله بلوكي خبر داد.

به نوشته «دنياي اقتصاد»، يك منبع آگاه در كنسرسيوم «توسعه اعتماد مبين» گفت: مذاكرات ما با متقاضيان مشاركت در بلوك 50درصد به اضافه يك سهم مخابرات در مراحل پاياني خود قرار دارد، ولي حضور بانك ملت در تركيب سهامداران مخابرات قطعي شده است. وي در خصوص ميزان مشاركت بانك ملت گفت: طي روزهاي آينده كه مذاكرات نهايي شود هم نام مشاركت‌كنندگان و هم درصد سهامداري آنها را اطلاع‌رساني خواهيم كرد.

اين منبع آگاه ادامه داد: با توجه به رايزني‌هاي صورت گرفته، برآورد ما اين است كه بتوانيم ثمن نقدي معامله را زودتر از 18 آبان پرداخت كنيم. اين منبع آگاه در پاسخ به اينكه آيا رقباي كنسرسيوم يعني «پيشگامان كوير يزد» و «مهر اقتصاد ايرانيان» هم در تركيب سهامداران قرار خواهند داشت يا خير؟ گفت: همان گونه كه پيش‌تر هم اعلام كرديم ما از تمام سرمايه‌گذاران و متقاضيان دعوت به مشاركت كرديم و مذاكراتي با همه رقبا انجام داديم كه هنوز نهايي نشده است.

پيشگامان: كسي از ما دعوت نكرد!
گفته‌هاي اين منبع آگاه در شرايطي مطرح مي‌شود كه قائم‌مقام مديرعامل شركت پيشگامان كوير يزد از مذاكرات و دعوت رسمي خريدار مخابرات اظهار بي‌اطلاعي مي‌كند.
«محمدرضا رضايي‌نژاد» در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: جز اخباري كه در رسانه‌ها مطرح شده بود و طي آن خريدار مخابرات علاقه‌مندي خود را به مشاركت ما اعلام كرده بود، تاكنون نامه رسمي براي مذاكره دريافت نكرده‌ايم.

وي در گفت‌وگوي ديگري با «فارس» در پاسخ به اين سوال كه اگر از سوي خريدار اين بلوك پيشنهاد مشاركت به تعاوني پيشگامان يزد شود آيا اين شركت تعاوني حاضر به همكاري خواهد بود يا خير؟ پاسخ داد: چنانچه در اين زمينه رسما پيشنهادي شود بايد در اتاق فكر مورد بررسي و تجزيه و تحليل قرار دهيم تا منافع و مزيت ها و مخاطرات مشاركت تعاوني پيشگامان كوير يزد در بلوك 50‌درصد به علاوه يك سهم مخابرات مشخص و مسجل شود. رضايي‌نژاد خاطرنشان كرد: براي خريد درصدي از سهام مخابرات مي‌توانيم از طريق بازار سهام و خريد به قيمت‌هاي پايين‌تر اقدام كنيم، چرا كه مسائل اقتصادي بحث ديگري است كه نياز به بررسي دارد. مديرعامل شركت تعاوني پيشگامان كوير يزد افزود: با توجه به برخورداري تجهيزات در 185 شهر كشور، حاضريم در زمينه ADSL و ارتباطات و ديگر موارد با شركت مخابرات همكاري داشته باشيم.

كنسرسيوم: دعوت كرديم، سندش هم موجود
اما منبع آگاه ما در كنسرسيوم توسعه اعتماد مبين، نامه دعوت رسمي اين خريدار به كنسرسيوم پيشگامان كوير يزد را در اختيار خبرنگار ما قرار داد.
در اين نامه كه در تاريخ 11مهر ماه و به شماره 88100287 با امضاي «محمدرضا مدرس خياباني»، عضو هيات عامل كنسرسيوم خطاب به «رضايي‌نژاد»، رييس هيات مديره شركت تعاوني پيشگامان كوير يزد ارسال شده، آمده است: «كنسرسيوم توسعه اعتماد مبين در مسير پيش روي خودآمادگي دارد تا از كليه ظرفيت‌هاي موجود در كشور، به ويژه شركت تعاوني پيشگامان كوير يزد كه از بنگاه‌هاي به نام حوزه فناوري اطلاعات مي‌باشد، به هر شكل ياري جسته و حركت به سوي قله‌هاي پيشرفت در عرصه ICT كشور را شتاب بخشد.

يك بار ديگر از پيام دلگرم‌كننده و برخاسته از روح حرفه‌اي حاكم بر مديران آن شركت سپاسگذاريم و آرزوي توفيق همكاري در اين مسير را داريم.»
از طرفي رونوشت اين نامه نيز به 5 سازمان مربوطه شامل «سازمان خصوصي‌سازي»، «بورس اوراق بهادار تهران»، «وزارت تعاون»، «وزارت امور اقتصادي و دارايي» و «شركت مخابرات» نيز ارسال شده است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر