بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۸ - ۰۸:۴۲
در کنفرانس جهانی فولاد مطرح شد

جایی برای رشد قیمت سنگ آهن وجود ندارد

نایب رئیس اتحادیه آهن و فولاد چین در کنفرانس جهانی فولاد اعلام کرد که مازاد واردات سنگ آهن این کشور در حال حاضر به سطح 50 میلیون تن رسیده و بدین ترتیب جایی برای رشد قیمت سنگ آهن وجود ندارد.
کد خبر : ۲۵۴۳۶
گروه بین الملل بورس نیوز ؛ نایب رئیس اتحادیه آهن و فولاد چین در کنفرانس جهانی فولاد اعلام کرد که مازاد واردات سنگ آهن این کشور در حال حاضر به سطح 50 میلیون تن رسیده و بدین ترتیب جایی برای رشد قیمت سنگ آهن وجود ندارد.

بر اساس داده های اداره گمرکات چین، میزان واردات سنگ آهن این کشور از ابتدایی سال جاری تا پایان ماه آگوست با 31.99 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال قبل، بالغ بر 405 میلیون تن شده است.

لو پینگ شنگ معتقد است که با وجود کاهش واردات سنگ آهن توسط چین پس از ماه آگوست، در بازار نقدی شاهد افزایش قیمت این محصول بودیم که عوامل زیادی از جمله فعالیت های سوداگری عمده نقش را در این زمینه داشتنه اند، اما ظرفیت رشد قیمت سنگ آهن از جانب این گونه فعالیت ها به پایان رسیده است.

پینگ شنگ همچنین پیرامون مذاکرات سنگ آهن اعلام کرد که مذاکره میان اتحادیه آهن و فولاد چین با سه شرکت بزرگ تولید کننده سنگ آهن کماکان در حال ادامه بوده و مذاکرات امسال و سال آینده به طور همزمان پیش خواهد رفت .

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر