فراز وال استریت ؛ فرود آسیایی ها
گروه بین الملل بورس نیوز ؛ سرمایه گذاران وال استریت روند مثبت پایان هفته گذشته را در معاملات دوشنبه این هفته نیز ادامه دادند و شاخص های اصلی بازار را به میزان قابل توجهی بالا کشیدند .
روز گذشته دپارتمان تجارت ایالات متحده اعلام کرد که میزان خرده فروشی در این کشور طی ماه اکتبر 1.4 درصد رشد کرده که تقریباً دوبرابر پیش بینی کارشناسان بوده است.
انتشار این گزارش جو مثبتی را در بازار ایجاد کرد و منجر به رونق معاملات گردید .
طی معاملات روز دوشنبه وال استریت شاخص صنعتی داوجونز 1.3 درصد بالا رفت و به 10406.96 واحد رسید. شاخص S&P500 نیز 1.5 درصد رشد کرد و در 1090.3 بسته شد.
همچنین شاخص ترکیبی نزدک با افزایشی 1.4 درصدی به 2196.85 واحد رسید .
در این میان رییس بانک مرکزی آمریکا اعلام کرد که هنوز مشکلات زیادی بر سر راه احیای اقتصاد جهانی باقی مانده است.
اعلام این خبر با اینکه نتوانست بر بورس های آمریکا تأثیری بگذارد اما منجر به سقوط بازار های آسیایی در روز جاری شده است.
تا این لحظه از معاملات روز سه شنبه در بورس توکیو شاخص نیکی 225 به میزان 0.6 درصد منفی شده و شاخص هانگ سنگ بورس هنگ کنگ 0.4 درصد پایین آمده است.
در بازار سنگاپور شاخص Straits Times به میزان 0.4 درصد افت کرده و میزان کاهش شاخص وزنی بازار تایوان و شاخص ترکیبی بورس سئول به ترتیب 0.7 و 0.4 درصد گزارش می شود.
در این میان بورس شانگهای به میزان 0.5 درصد مثبت شده است .
همچنین روز گذشته تقریباً تمام بورس های اروپایی رشد کردند و شاخص های اصلی بازار ها به طور متوسط 1.5 درصد بالا رفتند.
