بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۶:۲۳
مستطيل شيشه اي تالار

انتظار بهبود نداشته باشید

عرضه 5 درصدی در نماد بانک تجارت توسط دولت و رشد نمادهای همچون مپنا از جمله تحولات مهم روز جاری در تالار حافظ بود . شوینده ها نیز از جمله نمادهایی بودند که امروز با افزایش تقاضا مواجه شدند .
کد خبر : ۲۹۹۲۸
با اتمام ساعات معاملات روز دوشنبه 88.12.10 شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) با 26 واحد افزایش به رقم 9910 واحد رسيد . همین وضعيت را در شاخص بازار دوم (تالار فرعي) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 104 واحد افزایش عدد 17204 واحد را تجربه كرد. شاخص كل نيز در روز جاري با 39 واحد افزایش به رقم 12048 واحد رسيد.

گفتني است ارزش كل معاملات اين روز به رقم 188 میلیارد ریال رسید.

همچنین در این روز بانک کارآفرین با 11.7 واحد افزایش شاخص ، بیشترین تاثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل پالایش نفت با 4 واحد کاهش ، بیشترین تاثیر منفی را بر روی شاخص داشت.

بیمه آسیا ، ملی صنایع مس ایران و مپنا امروز بیشترین ارزش معاملاتی روز جاری را بخود اختصاص دادند . بجز ملی صنایع مس دو نماد دیگر با رشد قیمت مواجه شدند . فولاد مبارکه ، سایپا و کابل قندی نیز نمادهای دیگری بودند که امروز از حجم معاملات بالایی برخوردار بودند .

عرضه 5 درصدی در نماد بانک تجارت توسط دولت و رشد نمادهای همچون مپنا از جمله تحولات مهم روز جاری در تالار حافظ بود . شوینده ها نیز از جمله نمادهایی بودند که امروز با افزایش تقاضا مواجه شدند .

این در حالی است که علی رغم رشد مس در بازارهای جهانی ملی صنایع مس ایران با کاهش قیمت مواجه شدد اهالی تالار معتقدند با ادامه رشد قیمت مس در روزهای آتی این نماد چاره ای جز رشد نخواهد داشت و اولین هدف قیمتی این سهم 800 تومان خواهد بود .

به گزارش بورس نیوز در نماد بیمه آسیا امروز بیش از 11 میلیون سهم مورد معامله قرار گرفت که به این ترتیب قیمت این سهم از 260 تومان نیز گذشت گفتنی است 481 هزار سهم نیز در قیمت 2617 ريال به انتظار روز آتی نشسته اند .
 
متوقف بودن نماد بیمه البرز به اعتقاد اهالی تالار در تداوم رشد قیمت بیمه آسیا بی تأثیر نبوده نکته جالب دیگر اینکه بسیاری از کارشناسان و حتی سرمایه گذاران حقوقی در ابتدای عرضه این سهم معتقد بودند که عرضه بیمه آسیا عرضه جالبی نخواهد بود اما آمار معاملات این نماد چیز دیگری را نشان می دهد . به نوعی می توان گفت که این بار نیز فعالان بازار سرمایه اعتقادی به نظرات کارشناسان نداشتند .

اما ملی مس علی رغم داد و ستد بیش از 3 میلیون سهم با 1 درصد کاهش به قیمت 760 تومان رسید . سایر هم گروهی های این نماد نیزبا کاهش قیمت مواجه شدند .

در نماد شرکت فرومولیبدن نیز امروز شاهد معامله 90 هزار سهمی در این شرکت بودیم به اعتقاد اهالی تالار سهام این شرکت در پایان فاز استراحتی بوده و انتظار می رود بزودی این شرکت روند صعودی خود را آغاز نماید بنظر می رسد با شروع این روند هدف قیمتی 120 تومان در نظر باشد . هم اکنون "فروم" دارای 426 هزار سهم صف فروش می باشد .

به گزارش بورس نیوز چشم بازار امروز به نماد مپنا روشن شد این نماد امروز با حجم معاملات 7.2 میلیون سهمی خود توانست با 3.4 درصد رشد به نسبت 2495 ريال دست یابد .

این نماد همچنین در قیمت مذکور با 301 هزار سهم صف خرید مواجه است . خودرویی ها بجز سایپا امروز تماماً با کاهش قیمت مواجه بودند . غلامی معاون سازمان خصوصی سازی در گفتگویی با بورس نیوز اعلام کرد روز جاری جلسه مهمی در خصوص واگذاری سهام برخی از نمادهای خودروی برگزار خواهد شد .

بانکی ها نیز امروز در مجموع روز خوبی را تجربه نمودند . در پایان خاطر نشان می شود امروز جلسه ای مهم درباره مسئله هسته ای کشور در آژانس بین الملل انرژی اتمی برگزار خواهد شد هر چند نتایج آن هنوز انتشار نیافته اما نباید انتظار بهبود قابل توجهی را در چالش هسته ای کشور داشت .

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر