بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۱
دبیر کل کانون کارگزاران در نشست خبری امروز صبح عنوان کرد :

تمامی کارگزاران تحت پوشش کانون قرار می گیرند

اولین نشست خبری دبیر کل کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار در سال جدید طی روز جاری در ساختمان مرکزی این کانون برگزار شد .
کد خبر : ۳۰۹۴۷

اولین نشست خبری دبیر کل کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار در سال جدید طی روز جاری در ساختمان مرکزی این کانون برگزار شد .

به گزارش بورس نیوز ، در این جلسه صمیمانه که با حضور اکثر خبرنگاران و نمایندگان خبرگزاریها و روز نامه های اقتصادی کشور برگزار شد . دبیر کل کانون کارگزاران به تشریح فعالیت های صورت گرفته در سال گذشته و نیز اهم برنامه های کانون کارگزاران بورس در سال 89 پرداخت و در ادامه نیز به برخی سوالات خبر نگاران توضیح داد .

خرازی با اشاره به تغییر مکان کانون کارگزاران فعلی در خیابان سعدی تا اردیبهشت ماه سال جاری ، از ساختمان جدیدی در سهروردی شمالی خبر داد و عنوان کرد : قصد داریم تا با حفظ فرهنگ و تاریخ شفاهی بورس طی نیم قرن سابقه حضور آن در ایران ، ساختمان فعلی خود را به موزه بورس تبدیل کنیم که بنا بر پیش بینی های اولیه توسط کارشناسان بودجه ای سیصد میلیارد تومانی را می طلبد .

وی در ادامه به تبیین برنامه های کانون کاگزاران در سال 88 و 89 پرداخت و اعلام کرد: که هدف کانون ارتقاء صنعت کارگزاری و ارایه پیشنهادات و دستورالعمل های لازم به سازمان بورس به جهت ایجاد قوانین و مقررات لازم در این بازار می باشد .

وی با اشاره به 107 شرکت کارگزاری فعال در بورس اوراق بهادار و نیز 20 شرکت کارگزاری در بورس کالا ، عنوان کرد که بنا داریم در برنامه 89 ، پرسنل 1700 نفری شرکت های کارگزاری را نیز تحت پوش کانون قرار دهیم که به لحاظ ارتباط بهتر و تبادل اطلاعات بیشتر اعضاء نیز به ایجاد کارگروههای مختلفی اقدام کرده ایم .

خرازی در تبیین اولویت های کاری کارگروههای کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار از کارگروه بررسی امکان برون سپاری دفاتر پذیرش شرکتهای کارگزاری همچون ایجاد دفاتر و نمایندگی های بیمه و همچنین کارگروه بررسی ریسکهای عملیاتی صنعت کارگزاری نام برد و از طراحی و تشکیل کارگروه تدوین رتبه بندی شرکتهای کارگزاری و تدوین مقررات حرفه ایی و خدمات کارگزاری خبر داد .

وی اعلام کرد : بنا داریم با ایجاد صندوق تضمین معاملات ، ریسک معاملات به لحاظ حجم بالای آن پوشش دهیم که در این راستا با تهیه بسته بیمه صنعت کارگزاری کاهش درصد ریسک کارگزاران را تضمین کنیم .

خرازی ادامه آموزش های کانون در سال 89 را با حجمی 3 برابر نسبت به سال گذشته عنوان کرد و گفت : 65 در صد از آموزشهای کانون برای مردم عادی و نمایندگان سرمایه گذاری ها بوده و بنا داریم در سال جدید بازدیدهایی از بورس های خارج کشور نیز داشته باشیم .

وی در پایان این گفتگو سال 89 را سال اخلاق حرفه ای معرفی کرد و اعلام کرد برای تدوین این موضوع ، سند اخلاق سرمایه گذاری ایجاد کرده ایم و معتقدیم که شفافیت گزارش دهی و پاسخ گویی شرکتها و کارگزاران ، رونق بازار سرمایه را در پی دارد .

وی همچنین با انتقاد از شرکت های سرمایه گذاری افزود : بیش از 70 درصد از معاملات روزانه بورس توسط این شرکت ها انجام می شود و این در حالی است که هیچ یک از این شرکت ها نسبت به مقررات و تدوین قوانین جدیدی و یا نحوه عملکرد بورس و انتقاد و یا پیشنهاد جدیدی ارایه نمی دهند.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر