بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۱
مدیر مالی شرکت صنایع کاشی و سرامیک سینا :

راه اندازی خط تولید کاشی سایز بزرگ در شهریور ماه

در حال حاضر کشورهایی همچون عراق ، افغانستان ، ترکمنستان و ارمنستان وارد کننده تولیدات شرکت کاشی سینا هستند و انتظار می رود با توجه به ارز آوری محصولات صادراتی شرکت بر مبنای نرخ دلار ، حاشیه سود مناسبی به تناسب رشد این ارز در جهان نصیب شرکت شود .
کد خبر : ۳۳۱۵۰
شرکت صنایع کاشی و سرامیک سینا توانسته طی 48 روز معاملاتی در بورس اوراق بهادار تا تاریخ 21 تیرماه سال جاری بازدهی 3.55 درصدی را برای سهامداران خود به ارمغان آورد و این در حالی است که طی همین تاریخ بازدهی شرکت های حاضر در صنعت کاشی و سرامیک بورس به طور میانگین منفی گزارش شده است .

به گزارش بورس نیوز ؛ شرکت صنایع کاشی و سرامیک سینا در پیش بینی عملکرد سال مالی منتهی به پایان اسفند ماه 89 ، با سرمایه 121 میلیارد و 500 میلیون ريالی مبلغ 681 ريال به طور خالص پیش بینی نموده که در مقایسه با سال مالی گذشته از افزایشی 31 درصدی برخوردار شده است .

در همین ارتباط ، رمضانی مدیر مالی شرکت صنایع کاشی و سرامیک سینا در گفتگویی کوتاه با خبرنگار بورس نیوز گفت : عمده تغییرات در نظر گرفته شده در EPS پیش بینی شده سال مالی 89 با توجه به راه اندازی خط تولید کاشی دیواری سایز بزرگ در شهریور ماه جاری بوده که با بهره برداری کامل از آن اثرات سودآوری آن به ازای هر سهم در حدود 120 ريال پیش بینی می شود .

وی با اشاره به تأمین 95 درصدی مواد اولیه مصرفی این شرکت از منابع داخلی ، در خصوص صادرات محصولات به دیگر کشورها گفت : در حال حاضر کشورهایی همچون عراق ، افغانستان ، ترکمنستان و ارمنستان وارد کننده تولیدات شرکت کاشی سینا هستند و انتظار می رود با توجه به ارز آوری محصولات صادراتی شرکت بر مبنای نرخ دلار ، حاشیه سود مناسبی به تناسب رشد این ارز در جهان نصیب شرکت شود .

مدیر مالی شرکت کاشی سینا با ابراز خوشبینی نسبت به تعدیل پیش بینی EPS شرکت در عملکرد 3 ماهه سال مالی 89، عنوان کرد : طی روزهای آتی نیز صورت های مالی حسابرسی شده سال مالی 88 به سازمان بورس ارایه و در سایت کدال قرار خواهد گرفت .

وی در پایان با اشاره به روند مثبت تولید و فروش شرکت صنایع کاشی و سرامیک سینا در سال مالی جاری از تحقق بیش از 100 درصدی پیش بینی سود سال مالی 88 خبر داد و گفت : هر گونه اظهار نظر در خصوص تقسیم سود منوط به تصمیمات هیأت مدیره و سهامداران در مجمع سالیانه آتی این شرکت می باشد .

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر