تبليغ "سوسن خانم" در يک هفته نامه
"ح.ف" از خواننده هاي اين کليپ، در اين رپرتاژ آگهي که به شکل مصاحبه تنظيم شده است به اين هفته نامه گفته است، "فضا براي کار (رپ فارسي) باز است و هيچ فشاري هم در کار نيست. ما بايد تغييراتي را در کارمان انجام بديهم."
وي درباره چگونگي پخش کليپ سوسن خانم از شبکه هاي ماهواره اي فارسي زبان، مدعي شده: " ما ارتباطي با آنها نداريم. کليپ در سايت ماست و آنها برداشته اند."
فروزمند درخصوص دعوت خارجي نيز گفته: "ما ترجيح مي دهيم که در ايران کار کنيم . درست است که تاکنون از وزارت ارشاد مجوز نگرفته ايم اما نه فشاري بوده و هست و نه آزار و اذيتي و هيچ مشکلي هم وجود ندارد."
وي به صراحت تاکيد کرده، اجراي کليپ سوسن خانم مقدمه اي براي يک کار تبليغاتي بوده و نه موسيقايي!
"ح.ف" ادعا کرده، از اين راه به درآمد زيادي از طريق ساخت تيزر تبليغاتي براي صداوسيما دست يافته اند
گفتني است، موسيقي رپ در جهان به عنوان موسيقي اعتراضي شناخته مي شود اما آن چيزي که با عنوان رپ فارسي رواج يافته، به اعتقاد بسياري از کارشناسان موسيقي اصيل و کلاسيک از قاعده و قانون چنداني تبعيت نمي کند و تنها مروج بي بندوباري و فحشاست.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
