بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۶

چرا سازمان تربیت بدنی در مورد نامه به رهبری چند ساعت سکوت کرد؟

کد خبر : ۳۵۸۸۱
غلامعلی تاجیک، رئیس حراست سازمان تربیت بدنی

بحثی که محمدرضا یزدانی خرم مطرح کرد، موضوعی بود که برای چند ساعت ورزش ایران را تکان داد. سازمان تربیت بدنی هم خیلی دیر به این موضوع واکنش نشان داد تا همه آن‌هایی که می‌خواستند موضع‌گیری کنند، موضع خود را علنی کنند. غلامعلی تاجیک، رئیس حراست سازمان تربیت بدنی که مدعی است چند ساعتی در جلسه بوده و نمی‌توانسته این مسئله را به سرعت تکذیب کند، در مورد حرف‌های یزدانی‌خرم و اصل این ماجرا پاسخ‌گوی سوالات خبرآنلاین است.

*ماجرای نامه علی سعیدلو به رهبری را خودتان توضیح می‌دهید؟ این موضوع چند ساعت کل ورزش ایران را تحت تاثیر قرار داد.

این مسئله اصلا از اول صحت نداشته. هر کسی که عاقل باشد و کمی فکر کند خودش می‌فهمد که ورزش یک کشور نمی‌تواند منفک از سیاست‌های کلی آن کشور باشد. ورزش ایران هم نمی‌تواند جدا از سیاست‌های نظام باشد.

*آقای یزدانی‌خرم گفته‌اند این مسئله در بازدید سعیدلو از خانه کشتی مطرح شده. شاید منظور ایشان این بوده که این مسئله مطرح شده و قرار است نامه آن به رهبری زده شود؟

من هم با آقای سعیدلو به خانه کشتی رفته بودم. اصلا تا موقعی که من آنجا بودم چنین حرفی زده نشد. من از اول تا آخر در جلسه بودم. کنار دکتر سعیدلو ایستاده بودم. حتی خودم هم همراه تیم‌های ملی کشتی به مسکو رفته بودم. اما هیچ وقت چنین بحثی مطرح نشد.

*رئیس فدراسیون کشتی در مصاحبه‌ای که ساعت 17:30 بعد از ظهر روی خبرگزاری ایلنا منتشر شد هم دوباره تاکید کرده که چنین نامه‌ای به رهبری نوشته شده و اصلا این نامه محرمانه نبوده که نخواهد در مورد آن صحبت کند.

من در جریان این نیستم. به هر حال تا جایی که من می‌دانم، اصلا نامه‌ای در کار نبوده. نه قبلا مطرح شده، نه در روزهای اخیر. هیچ وقت بحث چنین نامه‌ای نبوده.

*شما در سازمان ورزش چرا زود به این ماجرا واکنش نشان ندادید؟ بحث نامه به رهبری صبح مطرح شد و سازمان تربیت بدنی حدود 5 ساعت بعد به این ماجرا واکنش نشان داد.

من صبح مصاحبه یزدانی‌خرم را ندیدم. درگیر یک جلسه کاری بودم. ولی وقتی متوجه شدیم، هم من موضع‌گیری کردم هم روابط عمومی سازمان تربیت بدنی.

*با این حال خیلی دیر موضع‌گیری کردید. اتفاقا یکی از مسائلی که باعث شد این موضوع برجسته شود، سکوت چند ساعته سازمان تربیت بدنی بود. حالا غیر از شما کسی از مسئولان سازمان تربیت بدنی نمی‌توانست این نامه را تکذیب کند؟

چون به نظر ما اصل قضیه صحت نداشته، فکر می‌کردیم که ضرورتی ندارد تا موضعی بگیریم و این مسئله را تکذیب کنیم. بعد از چند ساعت به این ماجرا دامن زدند. اگرنه این مسئله اصلا موضوعیتی نداشت. چنین چیزی وجود نداشته که ما هم بخواهیم در مقابل آن موضع‌گیری کنیم.

*ظاهرا آقای یزدانی‌خرم به سازمان تربیت بدنی احضار شده‌اند تا در مورد این حرفی که زده‌اند پاسخگو باشند؟

قرار است آقای یزدانی‌خرم به سازمان تربیت بدنی بیایند تا در مورد نتایجی که کشتی ایران در مسابقه‌های جهانی گرفته توضیح بدهند اما این‌که قرار است به سازمان بیاید تا در مورد ماجرای نامه به رهبری توضیح بدهند را در جریان نیستم.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر