بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۲:۵۸

55 ميليون سهم بيمه پارسيان 5 دقيقه‌اي فروش رفت

کد خبر : ۳۹۱۸۲
به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس، علي صحرايي در رابطه با عرضه اوليه 5 درصد سهام بيمه پارسيان در روز جاري اظهار داشت: در جريان اين عرضه اوليه 55 ميليون سهم اين شركت به قيمت هر سهم 3 هزار و 304 ريال از طريق 4 كد معاملاتي سهامداران عمده در عرض 5 دقيقه به فروش رسيد.
وي ادامه داد: بر اين اساس بانك پارسيان 17 ميليون و 550 هزار سهم سرمايه‌گذاري صندوق بازنشستگي نفت 16 ميليون و 800 هزار سهم، گسترش سرمايه‌گذاري ايران خودرو 13 ميليون و 300 هزار و بانك سينا 7 ميليون و 350 هزار سهم بيمه پارسيان را عرضه كردند.
وي با بيان اينكه سيستم معاملاتي بورس خطايي نداشت ادامه داد:‌ ارزش سهام معامله شده بيمه پارسيان حدود 18 ميليارد و 200 ميليون تومان بود كه با در نظر گرفتن سرمايه 110 ميليارد توماني اين شركت و همچنين قيمت 330 توماني هر سهم آن ارزش روز بيمه پارسيان بيش از 363 ميليارد تومان به ارزش روز بازار اضافه شد.
وي از اعمال سهميه‌بندي سهام بيمه پارسيان به هر كد سهامداران حقيقي و حقوقي خبر داد و در خاتمه گفت: بيمه پارسيان بعد از 3 شركت بيمه البرز، آسيا و دانا چهارمين شركت بيمه‌اي حاضر در بورس و با در نظر گرفتن حضور بيمه دي در فرابورس پنجمين شركت حاضر در بازار سرمايه به حساب مي‌آيد.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر