بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۱۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۹

اردن دستمزد سفرمشایی را پرداخت!

کد خبر : ۴۱۸۲۲
طی چند روز گذشته نمایشگاه عكس ضد ایرانی در كشور پادشاهی اردن كه قرار است طی چند روز آینده پادشاه آن «ملك عبدالله دوم» به دعوت رسمی «محمود احمدی نژاد» رئیس جمهور ایران به كشورمان سفر كند، برپا شده است.

به گزارش تابناك، در این نمایشگاه كه توسط نیروهای وابسته به حزب بعث سابق عراق برپا شده، تصاویری از «صدام» دیكتاتور سابق عراق به نمایش گذاشته شده تا در این روزها كه همزمان است با سالمرگ وی، به اصطلاح یاد و خاطرش زنده شود.

در حاشیه این نمایشگاه عكس، نقشه ای دیده می شود كه در آن كشور خیالی و جعلی «الأحواز» كه جدایی طلبان عرب در مناطق جنوبی و نفت خیز ایران به دنبال تأسیس آن بودند، مشاهده می شود. این كشور خیالی شامل بخش هایی از جنوب غربی ایران مانند استان خوزستان، لرستان و... و نیز منطقه "الأهوار" در جنوب شرقی عراق است.

گفتنی است نهایت حقد و كینه در این نقشه ضد ایرانی آنجاست كه نام كشور ایران با لفظ «العدو الفارسی» معرفی شده است.

 

 

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر