زن آدمخوار در اندونزی دستگیر شد+تصویر
به نوشته خبر و به نقل از روزنامه الوطن چاپ كویت، پلیس اندونزی یك زن 29 ساله را به اتهام قتل و خوردن قربانیانش دستگیر كرد. این زن تاكنون بیش از 30 دختر را كشته و خورده است. كلیه قربانیان این حادثه از آشنایان این زن بوده اند.
این زن پس از دستگیری گفته كه قربانیان را به دلیل تمایلات درونیاش خورده است و اگر فرصتی بدست بیاورد، این كار را دوباره و بدون هیچ وفقه ای انجام خواهد داد.
متهم این پرونده بعد از دستگیری به بخش ویژه بیماریهای روانی خطرناك كه تهدیدی برای زندگی افراد به شمار می آید، فرستاده شد.
او در زندان به یكی از زندانبانان زن حمله كرده و دست راستش را گاز گرفت و یكی از انگشتانش را بلعید. پس از این ماجرا، برخی از مردان پلیسی كه در محل حضور داشتند با دیدن این صحنه دچار سرگیجه شده و از حال رفتند.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
