بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۶ دی ۱۳۸۹ - ۲۱:۲۸

تعابیر عجیب رحیمی علیه نادران و برخی منتقدانش

کد خبر : ۴۲۴۳۹
محمدرضا رحیمی معاون اول رییس جمهور امروز در سخنرانی خود از تعابیر عجیبی درباره الیاس نادران و تعدادی دیگر از منتقدان خود استفاده كرده است.

به گزارش خبرنگار «آینده»؛ در اجلاس نمایندگی های خبرگزاری جمهوری اسلامی كه امروز برگزار شد، محمدرضا رحیمی رییس سابق دیوان محاسبات و معاون اول كنونی رییس جمهور تعابیر عجیبی را راجع به تعدادی از نمایندگان مجلس كه در سالهای اخیر به افشاگری علیه وی دست می زنند، به كار برده است.

این تعابیر به حدی تند بوده است كه ایرنا در خبر تنظیمی خود آنها را سانسور كرده و سخنان رحیمی را تا حد زیادی تعدیل كرده و تعابیر عجیب رحیمی از جمله  طرح مسائل خاص با نام بردن از ارتباط با اسرائیل و انگلیس و واژگان صریحی كه جنبه حقوقی دارد، درباره نمایندگان ذكر نشده است. این در حالی است كه پیش از این دكتراحمدی نژاد در حاشیه هیات وزیران به الیاس نادران لقب متخلف داده بود.

اگرچه آینده به دلیل پیامدهای حقوقی قادر به انتشار این تعابیر نمی باشد، اما رسانه های دو طرف احتمالا اصل تعابیر را منتشر خواهند كرد.

الیاس نادران، علیرضا زاكانی و احمد توكلی سه نماینده طیف ایثارگران و تحول خواه مجلس طی سه سال گذشته اتهامات گوناگونی درباره مدرك تحصیلی رحیمی، عملكرد وی در دیوان محاسبات، پرونده بیمه ایران و تعدادی دیگر از اتهامات مالی علیه وی را مطرح كرده اند.

یكی از روزنامه نگاران نزدیك به روح الله حسینیان كه هم اكنون در خارج از كشور به سر می برد نیز در نامه ای سرگشاده ای به مشایی اتهامات متعدد اخلاقی و اعتقادی و مالی را به رحیمی نسبت داده بود.

در متن تنظیمی ایرنا به نقل از رحیمی خطاب به منتقدان وی آمده است: «این افراد به دلیل آنكه نمی‌توانند آقای احمدی نژاد را مورد هجمه قرار دهند تلاش می‌كنند تا با وارد كردن اتهام به مسوولان دولتی مانع از مبارزه جدی دولت با مفاسد اقتصادی شوند.

رحیمی گفت: در كارگروه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با بسیاری از تخلفات اقتصادی، زمین خواری ها و معوقات بانكی مبارزه شده است كه این اقدامات برای بسیاری از متخلفین ناخوشایند بوده و به همین دلیل به تهمت سازی و اتهام زنی علیه معاون اول رییس جمهور اقدام كرده اند.

وی ادامه داد: برخی مفسدان اقتصادی و رانت خواران كه با اقدام بازدارنده ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی مواجه شده و تحت فشار قرار گرفته و از این امر ضربه خورده اند، از اسفند ماه سال گذشته تا كنون اقدام به تخریب دولت و اتهام افكنی كرده اند و با بی شرمی تمام و بدون هیچ سند و مدركی مستقیم و غیر مستقیم رییس جمهور و معاونش را در رسانه‌ها متهم می كنند.

معاون اول رییس جمهور افزود: اقدامات مخرب این افراد نشانه بیماری و دشمنی آنها با نظام است و اینكه خواسته یا ناخواسته در راستای اهداف دشمنان نظام گام بر می دارند. 

رحیمی تصریح كرد: در میان كسانی كه تمام تلاش ها و اقدامات ثمربخش دولت را انكار می كنند و در عین حال مدعی پیروی از ولایت فقیه و حمایت از نظام هستند افرادی به چشم می خورند كه حتی یك روز هم در صحنه دفاع مقدس حضور نداشتند و در هیچ‌یك از عرصه‌های خدمت رسانی دیده نشده اند.

رحیمی با بیان اینكه بنده در تمام دوران كاری خود در عرصه های مختلف خدمت مشغول مبارزه بوده ام، گفت: زمانی كه بنده رییس دیوان محاسبات كشور بودم پرونده برخی افراد را مطالعه كرده ام و مطالبی موجود است كه به خاطر ملاحظات و مصالح نظام تا كنون سكوت كرده ام.»

با این تعابیر و همچنین عباراتی كه هنوز به شكل شفاف توسط رسانه ها منتشر نشده، بعید به نظر می‏رسد نمایندگان پیگیر این پرونده سكوت اختیار كنند و از اتهاماتی كه به ایشان وارده آمده، دفاع نكنند.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر