بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۹:۱۵
مسئول امور سهام "مرقام"عنوان کرد:

66 درصد افزایش سرمایه از محل انباشته و آورده

وی در خصوص تأمین قطعات مورد نیاز شرکت اظهار داشت : بخشی از قطعات مورد نیاز "مرقام" از کشور چین خریداری می شود و مشکلی برای تأمین قطعه برای شرکت وجود ندارد .
کد خبر : ۴۳۸۰۱
شرکت ایران ارقام ، که در زمینه مونتاژ دستگاه های خود پرداز و ریز کامپیوترها فعالیت دارد ، با گذشت سه ماه از سال مالی منتهی به 90.06.31 با تحقق مبلغ 173 ريال از 686 ریال ، سود پیش بینی شده خود را 25 درصد پوشش داده است .

سعادت ، مسئول امور سهام شرکت ایران ارقام ، در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز گفت : شرکت در حال حاضر حدود 40 درصد بازار خودپردازها را در اختیار داشته و سعی کرده با افزایش شعب در شهرستانها و نیز نیروی انسانی ، فعالیت خود را توسعه دهد .

وی در خصوص تأمین قطعات مورد نیاز شرکت اظهار داشت : بخشی از قطعات مورد نیاز "مرقام" از کشور چین خریداری می شود و مشکلی برای تأمین قطعه برای شرکت وجود ندارد .

سعادت در ادامه از افزایش سرمایه شرکت سخن گفت و اذعان داشت : شرکت در نظر دارد سرمایه خود را از مبلغ 150 میلیارد ريال به 250 میلیارد ريال از محل سود انباشته ، مطالبات و آورده نقدی سهامداران افزایش دهد ، که 33 درصد این افزایش سرمایه از محل سود انباشته صورت می گیرد و در حال حاضر مراحل اولیه خود را طی می کند . چنانچه گزارش توجیهی شرکت برای این افزایش سرمایه از سوی سازمان بورس مورد تأیید قرار گیرد ، در مرحله بعد 33 درصد مابقی آن از محل آورده نقدی تأمین خواهد شد .

وی از فروش بلوک سهام "مرقام" با قیمت پایه 400 تومان اظهار بی اطلاعی کرد و اظهار داشت : ممکن است این بحث در بین سهامداران عمده شرکت مطرح شده باشد ، ولی ما از آن اطلاعی نداریم .

به دنبال انتشار خبر فروش بلوک سهام این شرکت ، در روز گذشته شاهد جابه جایی حدود هفت میلیون سهم این شرکت در بین سهامداران عمده آن بودیم .

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر