بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۵

کوثری:رئیس جمهور باز هم عجله کرد

کد خبر : ۴۷۵۴۹
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به عزل ۳ وزیر از سوی رئیس جمهور پیش از ادغام وزارتخانه‌ها گفت: رئیس جمهور باز هم عجله کرد.

اسماعیل کوثری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، در رابطه با اقدام رئیس جمهور در عزل ۳ وزیر کابینه پیش از قاننی شدن ادغام وزارتخانه‌‌ها، اظهار داشت: این مسئله شاید بر اساس قانون بوده و از اختیارات رئیس جمهور به شمار برود، ولی بهتر بود ابتدا مراحل قانونی برای ادغام وزارتخانه‌ها صورت می گرفت و در موعد قانونی وزیران تعیین و یا با تعدادی از آنها قطع همکاری می شد.

وی با اشاره به اینکه هنوز کار ادغام وزارتخانه ها در ابتدای راه است، گفت: باید بگویم رئیس جمهور باز هم عجله کرد و بدون توجه به وضعیت وزارتخانه‌ها و مصالح کشور اقدامی انجام داد که خوشایند نبود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: می شد پس از طی مراحل قانونی برای ادغام وزارتخانه ها وزیر جدیدی را معرفی کرده و از این وزیران نیز به خاطر زحماتشان در دولت تقدیر می شد چنین اقدامی می توانست به مراتب اثرات بهتری را هم در دولت و هم در جامعه داشته باشد.

کوثری در ادامه در خصوص پاسخگو بودن ۳ وزارتخانه نفت، صنایع و معادن و رفاه و تامین اجتماعی در قبال مجلس با توجه به بدون وزیر ماندن آنها گفت: اگر مراحل قانونی انجام شده و کار ادغام وزارتخانه ها در سیر طبیعی خود انجام می شد هم وزیران در جای خود کارها را انجام می دادند و هم در خصوص عملکرد خود به مجلس پاسخگو بودند، ولی قطعا سرپرست نمی تواند آنچه را که یک وزیر می تواند عهده دار باشد را به عهده بگیرد.

وی در خصوص نظر مجلس درباره این عزل ها در کابینه، گفت: مجلس فعلا تعطیل بوده و باید دید در جلسه ای که بین رئیس جمهور و رئیس مجلس برگزار شد چه گذشته است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر