اوباما از ایرلند فرار کرد
به گزارش سرویس بین الملل فرارو به نقل از گاردین، رئیس جمهور آمریکا درست چند ساعت پس از سخنرانی در مرکز شهر دوبلین برای بیش از 2 هزار و 500 تن از مردمی که به استقبال وی آمده بودند، ایرلند را ترک کرده و عصر روز دوشنبه وارد لندن شد.
یکی از سخنگویان کاخ سفید تصدیق کرد که نگرانی ها در مورد ابرهای خاکستر آتشفشان ایسلند، اوباما را مجبور کرد که سریعتر از آنچه انتظار می رفت ایرلند را ترک کند.
براساس برنامه ریزی های صورت گرفته، انتظار می رفت اوباما صبح روز سه شنبه در مسیر رفتن به فرودگاه توقفی در گورستان گلاسنوین داشته باشد تا تجلیلی از دانیل لوکونل داشته باشد که رهبر ایرلند در قرن نوزده بوده و نقش مهمی در مبارزه با برده داری داشت. اوباما یک روز زودتر راهی انگلیس شد.
اداره هواشناسی بریتانیا اعلام کرده است که ابرهای خاکستر به سمت ایرلند شمالی و اسکاتلند در حرکت هستند و همه فرودگاه های اسکاتلند پروازهای خود را لغو کرده اند.
این در حالی است که در پی لغو پروازهای فرودگاه های مختلف در اروپای غربی، ده ها میلیون مسافر سرگردان شده اند.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
