بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
پنجشنبه ۰۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۴

فروش سبزی با نرخ پنج سال گذشته

کد خبر : ۵۱۸۰۸
ايلنا: رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار با اشاره به افزایش مصرف سبزی در ایام ماه رمضان‌، گفت: در حال حاضر سبزی به وفور در حاشیه تهران کاشت شده و با ارزانترین قیمت و زیرقیمت واقعی به هر میزان تقاضا ارایه خواهد شد. 
حسین مهاجران اعلام کرد: در حال حاضر میزان کاشت سبزی در زمین‌های کشاوری اطراف تهران بسیار مناسب بوده و با نازلترین قیمت روانه بازار می‌شود، به گونه‌ای که این روزها سبزی با قیمت پنج سال پیش به فروش می رسد. 
رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار، نرخ اکثر سبزیجات را حدود کیلویی 500 تومان دانست و افزود: گاهی اوقات مردم مبادرت به خرید ریحان گلخانه‌ای اصفهان و یا جعفری گلخانه‌ای همدان می‌کنند که در این صورت قیمت سبزی اندکی افزایش خواهد داشت. 
وی، هندوانه را یکی دیگر از اقلام پرمصرف در ماه رمضان خواند و ادامه داد: خوشبختانه امسال هندوانه نیز به میزان لازم کاشت شده و با بهترین قیمت در اختیار روزه داران قرار خواهد گرفت. 
مهاجران، قیمت هندوانه در میادین میوه و تره‌بار را کیلویی 150 تا 230 تومان دانست و گفت: حداکثر قیمت هندوانه در مغازه‌ها نیز حدود 350 تومان است. 
مهاجران در ادامه میزان میوه‌های وارداتی را ناچیز دانست و گفت: از آنجایی که در تابستان با فراوانی میوه مواجه هستیم‌، میوه‌های وارداتی متقاضی چندانی ندارد. 
وی اظهار داشت: میوه‌های داخلی از جمله هلو، گلابی، آلو، شبرنگ و ... هم ارزان‌تر و هم با کیفیت بهتری به فروش می‌رسد. 
به گفته وی، واردات میوه برای زمانی انجام می‌شود که بازار خالی از تولیدات داخلی باشد و یا فصل میوه‌های مذکور تمام شده باشد.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر